MarktPlaza

Dvd *** ALOHA SUMMER ***

75x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* ALOHA SUMMER

Er komt een tijd in ieders leven dat men totaal verandert. Voor zes vrienden is dat deze zomer.


Aloha Summer speelt zich af op het spannend mooie Hawaï in de zomer van 1959, wanneer zes tieners elkaar toevallig ontmoeten in Waikiki. Niet gehinderd door culturele en economische hindernissen, beleven de jongens de zomer van hun leven.

Chuck beleeft zijn eerste serieuze liefde met Lani, een leuk Hawaïaans meisje, dat gechaperonneerd wordt. Mike probeert boven zijn eigen milieu uit te komen door verliefd te worden op de zuster van Chuck. Kenzo, gedomineerd door zijn strenge vader, leert te genieten van en uiteindelijk zich aan te passen aan de Amerikaanse en Hawaïaanse gebruiken. Jerry en Kilarney riskeren uit de groep te worden gegooid door aan te pappen met nieuwelingen.

Onverwachte ruzies met plaatstelijke zeelui, de eerste lessen in de vechtkunst, wilde ritten door de rosse buurt, luie middagen en romantische avonden, verovering van de nooit stoppende branding van het eiland maakten dit een speciale zomer voor de jongens. Door dit alles worden ze hechte vrienden en ontdekken ze dat deze "Aloha Summer" hun leven totaal heeft veranderd.

Met Chris Makepeace, Don Michael Paul, Yuji Okumoto e.a.


Regio All
Ned Ondertiteld
Komedie
87 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer KOMEDIE & HUMOR DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!