MarktPlaza

Dvd *** 4 TOP FILMS *** 4-Filmpack *NIEUW*

106x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

NIEUW in SEAL

* 4 TOP FILMS

4-Filmpack


1. Beat
2. Timeless
3. Scream of Stone
4. Out of Darkness


* BEAT

New York 1944: Een studentenfeest loopt uit de hand na overmatig gebruik van alcohol en drugs.


Het feest eindigt in een drama als Lucien samen met de homosexuele Dave later op de avond het feest verlaat. Lucien komt onder het bloed terug en vertelt dat hij Dave heeft vermoord en zijn lijk in de rivier heeft gedumpt.

Mexico City, zeven jaar later: Lucien heeft twee jaar vastgezeten voor de moord op Dave en verdient nu zijn geld als journalist. De gebeurtenissen uit 1944 laten hem nog steeds niet los. Als alle vrienden na jaren weer bij elkaar zijn, ontvouwt zich een onverwacht einde.

Met Kiefer Sutherland, Courtney Love, Norman Reedus, Ron Livingston e.a.


Drama/Misdaad
79 min
Vanaf 12 jaar


* TIMELESS

Terry, die samenwoont met de aan alcohol verslaafde Bill, ontmoet op een avond de mooie Lyrica en haar vriend Tommy.


Terry is op slag verliefd en het duurt niet lang of deze gevoelens zijn wederzijds. Wanneer Terry ontdekt dat Tommy zijn vriendin zwaar mishandelt, besluit Terry samen met Lyrica te vluchten.

Om aan geld te komen zet hij met vriend Flood een laatste grote kraak. De kraak lijkt succesvol en hij verstopt het geld thuis om dan zo snel mogelijk met Lyrica te kunnen vluchten. Als de dronken Bill intussen het geld van de grote kraak ontdekt en ermee vandoor gaat, worden hun plannen volledig gedwarsboomd, Maar echter ook Tommy besluit hun spoor te volgen en een roekeloze zoektocht met een harde onvermijdelijke confrontatie is begonnen...

Met Peter Byrne, Melissa Duge, Michael Griffiths e.a.


Romantiek/Drama
84 min
Vanaf 12 jaar


* SCREAM OF STONE

Cerro Torre is de moeilijkste berg op aarde voor alpinisten om te beklimmen.


Roccia en Martin, twee zeer bedreven klimmers, hebben elkaar gevonden en samen bundelen zij al hun krachten en ervaring om de Cerro Torre te bedwingen.

De eerste expeditie naar de top van de dodelijke Cerro Torre eindigt spoedig met de tragische dood van Roccia's partner, maar Martin claimt dat hij de top heeft bereikt! Hij heeft echter geen bewijzen. Onder druk van de publieke opinie moet hij opnieuw de gevaarlijke Cerre Rocca beklimmen. Wederom wordt hij uitgedaagd door Roccia en de twee beginnen een bloedstollende klim naar de top met een fatale afloop...

Met Donald Sutherland, Mathilda May, Vitterorio Mezzogiorno e.a.


Aktie
106 min
Vanaf 12 jaar


* OUT OF DARKNESS

Dr. Albert schweitzer heeft in dertig jaar tijd meer bereikt dan velen ooit in hun hele leven zullen bereiken. Eerst als dokter, wetenschapper, filosoof en musicus, maar dat was niet genoeg voor deze man vol levenslust.


Samen met zijn vrouw reist hij af naar hartje afrika waar hij als wetenschapper en dokter de mensheid wil dienen. In diep exotisch afrika - gabon, krijgt hij eerst te maken met wantrouwen maar al snel wordt duidelijk dat dr. Schweitzer alleen goede bedoelingen heeft. Gewapend met alleen kennis en eigenwijze vasthoudendheid bereikt hij vrede, veiligheid en betere gezondheid voor de lokale bevolking.

Met Malcolm MacDowell, Susan Strasberg e.a.


Aktie
100 min
Alle Leeftijden


DVD is NIEUW in SEAL


Regio 0
Ned Ondertiteld
Drama/Aktie
79 + 84 + 106 + 100 min
Alle Leeftijden
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer FILMPACK DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!