MarktPlaza

Duurzame oplossingen - AAA-ECO met Dielle Pelletkachels

99x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

AAA-ECO B.V. Uw partner en groothandel voor duurzame alternatieven
Wilt u een duurzaam stoken? Dan bent u bij AAA-ECO B.V. aan het juiste adres! Of u nou interesse heeft in het stoken op Biomassa, elektrische alternatieven, rookkanalen of de natuurlijke opwekking van warmte. Bij ons kunt u terecht voor de alternatieven die het best bij uw wensen of de wensen van uw klant passen. Ook is het mogelijk om als klant of installateur onze showroom te bezoeken, deze is 6 dagen per week geopend, Kaagstraat 13 8102GZ Raalte. Telefonisch te bereiken op 0572-354250 of kom ook langs om een kijkje te nemen- natuurlijk met de nodige afstand van 1.5mtr kan een gesprek ook plaats vinden.

Dielle pelletkachels
Als u interesse heeft in duurzaamheid heeft u vast wel een gehoord van de pelletkachel. Het merk Dielle is hierin vooruitstrevend en revolutionair, het gepatenteerde systeem van Dielle werkt namelijk op een andere manier dan uw standaard pelletkachel. Met als gevolg een rendement tot maar liefst 96 procent, een vele malen lagere uitstoot en een vrijwel rookloze start van uw kachel. En natuurlijk heeft u ook een mooi houtvuur!
U bent natuurlijk altijd welkom om de kachels in actie te zien in onze showroom.

AAA-ECO Infrarood
De warmte van de zon in huis? Dat is nu mogelijk met de infrarood panelen van AAA-ECO, met deze nieuwe techniek worden de objecten in uw huis, tuin of zelfs uw werkplaats verwarmt. Op deze manier voelt u sneller de warmte dan met een traditionele verwarming die de lucht verwarmt.
Deze techniek is dan ook ver haar tijd vooruit, dus kom dit ervaren in onze showroom.

Artola outdoor living
Houdt u ervan om gasten te vermaken in uw tuin? Dan zijn de ARTOLA grillring Fiq en haar uitwisselbare en complementaire producten echt iets voor u. Met deze grillring vermaakt u al uw gasten met een prettige avond in uw tuin, doormiddel van een prettige barbecue rondom een mooi houtvuur. Deze grillring is niet alleen voor de bereiding van eten, de sfeer verbind mensen met elkaar.

Ziet u het al voor u? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom natuurlijk op dit moment met de nodige afstand voor uw informatie.

Heeft u interesse in een van de producten neem dan contact op:
via mail info@euron-kachels.nl of bel 0572-354250.
Showroom adres Kaagstraat 13, 8102GZ Raalte.

Website https://www.aaaeco.nl

Alvast bedankt,
Team AAA-ECO B.V.