MarktPlaza

Duurzame en goedkope deurkrukken en deurklinken. Smeedijzer beslag, klinkstel

1308x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Super leuke en eenvoudig te monteren klinkstel geschikt voor elk type deur. Denk aan het toilet of gewoon je slaapkamer deur, erg authetiek en helemaal trendy. Van oorsprong zijn dit boeren klinkstellen voor op staldeuren maat tegenwoordig helemaal hip voor in huis.

Ook diverse soorten en maten smeedijzeren scharnieren, smeedijzeren kastknoppen, smeedijzeren deurkrukken, smeedijzeren raamuitzetters, smeedijzeren hoekscharnier, smeedijzeren kastgreep, smeedijzeren esp etc tegen scherpe prijsjes.

Raamuitzetter in combinatie met het bovenlicht uitzetter, espagnolet (vraag er speciaal naar) en smeedijzeren raam afsluiter maken het bijelkaar waanzinnig mooi omdat alles in 1 authentieke style is afgemonteerd. Wacht de reacties maar af, die zijn super :-)

Heel veel soorten maten porseleinen kastknopjes hebben wij en de het kiezen wordt gewoon moeilijk zoveel leuks.

De porseleinen kastknoppen en smeedijzeren beslag zijn lekker duurzaam en makkelijk schoon te houden voor als je ze bijvoorbeeld in de keuken of kinderkamer gebruikt.

Het smeedijzer beslag is voor alles geschikt, denk aan garage, staldeuren, voordeur huis, keuken, gewoon je kast in de woonkamer of authetiek op je keuken.

Keuken niet compleet of af!? Aan verandering toe!? Zoveel ideeen zijn er om jouw keuken helemaal naar jouw smaak te zetten....overal die zelfde geijkte kastknoppen maar hier zijn wij!
Kom snel eens langs in de webshop om te zien en geinspireerd te raken met de vele mogelijkheden die er zijn.
Vraag gewoon naar de website.

Probeer het eens te veranderen met deze leuke kastknoppen en kastgrepen want ze zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren! Mooie Goedkope maar degelijke kastknoppen, kastgrepen, komgrepen om uw deur compleet naar eigen smaak te maken en een nieuwe Trendy Look te geven. Prijsjes al vanaf €0,99

Vraag gerust eens naar de Webshop om te zien hoe en wat.

Kom eens langs of kijk naar de foto's om indruk te krijgen wat u met uw eigen oude of nieuwe keuken wel niet allemaal kan doen.

Keus uit bijna 400 verschillende soorten, maten en kleuren deurknopjes.

Kom snel kijken en vraag naar de website met duidelijke overzicht foto's en maten.

Hele mooie kastknoppen om net dat persoonlijke Tintje te geven!

Niet dat geijkte wat iedereen heeft maar gewoon LEKKER ORIGINEEL....

Mooie Kwaliteit deurknoppen en kastgrepen uit voorraad leverbaar, on-line bestellen, dus echt heellll snelllll in huis 24-36 uur

Kasten, dressoirs, commodes of KEUKENS re-stylen en opknappen met een ouderwetse oude of moderne deurknop. Geef een Ikea kast een persoonlijk tintje met deze bonte gekleurde of effe kastknop.

Met weinig moeite heet u een weer een kast staan die door zijn nieuwe uiterlijk....alsof het een nieuwe is!

- GRATIS verzending bij bestelling van vijfenzeventig euro

Ook hebben wij ander deurbeslag, deurkrukken, deurknopjes, handgreepjes, komgrepen, kastgrepen, deurknoppen, smeedijzer, smeedijzeren kastknoppen, kastknop metaal, smeedijzeren deurkruk, ...vraag er gerust naar.

Met vriendelijke groeten,
Echte - PorseleinenKnoppen - ZoalsVroeger