MarktPlaza

Duodecim Prophetae Minores 1851 Theile - Hebreeuws

79x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Paperback. Theile, Carol. Godofr. Guilielmus. Duodecim Prophetae Minores. In usum scholarum academicarum ex editione utriusque testamenti tauchnitiana. Editio Stereotypa. Lipsiae: Bernhardi Tauchnitz, MDCCCLI (1851). (5), 770-825, (1) blz. Formaat circa 23 cm, gewicht ongeveer 0,07 kg.
Tekst in het Hebreeuws, te lezen van achteren naar voren. Kaft zelf heeft echter de voorkant voor zitten en niet aan de achterzijde. Op de achterzijde staan andere publicaties van de uitgever met de datum Mei 1881. Of het kaft later toegevoegd is of dat dit een latere herdruk is waarbij de oude datum gebruikt is, is niet duidelijk. Paginering loopt van 770 t/m 825 (met 5 ongepagineerde bladzijden voor en één na het gepagineerde gedeelte). Bladzijden nog niet opengesneden.
Kaft met wat slijtageplekjes en iets verlies bij rug, ook wat smoezelig en met wat vlekjes. Boekblok met wat foxing maar goed voor leeftijd (en dus nooit gelezen). Referentienummer 11522.

17,50 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (4,45 euro als brievenbuspakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.