MarktPlaza

D’une Autre Saison 1927 Chabaneix - Caillaud (ill) 1/12 ex

198x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Chabaneix, Philippe. D’une Autre Saison. La Rochelle: Imprimerie Jean Foucher, MCMXXVII (1927). Formaat circa 25 cm, gewicht ongeveer 0,39 kg.
Roodlinnen band met bandtekening van een vrouwenportret gevormd door opgeplakte leer in diverse kleuren. Titelschildje in leer op rug. Originele voor- en achterkaft mee ingebonden. Boek nog in zeer goede staat.
Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van slechts 150 exemplaren. Dit is nummer 8, gedrukt op Japon Impérial. Hiervan zijn er slechts 12 uitgegeven (genummerd 2 t/m 13). Deze bevatten een poème autograph (in dit boek niet aanwezig) en een suite van de gravures (deze extra vier gravures zijn achterin ingebonden. Het gaat hier om dezelfde gravures die in het boek opgenomen zijn maar dan gedrukt in roze (in het boek zelf in zwart-wit). In totaal dus 2 sets van 4 gravures. Illustraties door Louis Caillaud.
Zeldzame variant van dit fraaie werkje. Referentienummer 11117.

500 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,60 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.