MarktPlaza

Driewieler met zonnedak | 4 in 1 | driepuntsgordel | Loopfiets

25x bekeken
14 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

DRIEWIELER 4 IN 1 BLAUW Multifunctioneel
Meerdere manieren om te rijden: een driewieler om te leren rijden op uiteindelijk een klassieke driewieler. De 4-traps driewieler is ideaal voor kinderen vanaf 18 maanden. 
Duurzaam materiaal: Deze duwdriewieler is gemaakt van een sterk aluminiumlegering frame met superieure kracht, corrosie- en slijtvastheid. Het verstelbare zonnescherm van 600D Oxford-stof beschermt tegen schadelijke UV-stralen en een gaas boven zorgt voor goede ventilatie. 
Veiligheidsconcept: Hoge rugleuning, 2-punts veiligheidsgordel en schuimrubberen bumper voorkomen uitglijden of te ver naar voren leunen. Holle wielen voorkomen beknelling van voeten. Reflecterende strips rond het zonnescherm zorgen voor uw veiligheid en die van uw baby 's nachts. 
Gemak: De duwstang voor ouders is afneembaar en in hoogte verstelbaar van 83-88 cm. Ruime opbergruimte met achterbak, luiertas en voorste mand. Zit- en stuurkussens zijn afneembaar en wasbaar. Inclusief uitschuifbare en opvouwbare voetsteun aan de voorkant. 
Geweldig cadeau: Het is een ideaal cadeau voor de verjaardag van uw kinderen, Kerstmis! Eenvoudige montage is vereist. Kan worden ingeklapt (alleen zonnescherm en voetsteun) en gemakkelijk worden opgeborgen wanneer niet in gebruik. 
Levertijd ongeveer 3 werkdagen. 
Zoek je iets speciaals dan ben je bij Speciaal4kids aan het juiste adres!

Onze voordelen op een rijtje:

✓ Gratis verzenden vanaf € 75,-- voor NL, voor BE € 100,-- ✓ 14 dagen retourrecht ✓ Webshop keurmerk ✓ Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!* Prijzen kunnen variëren. Alleen de prijs op Speciaal4kids is geldig! 

Kijk voor de beschikbaarheid van dit product op Speciaal4kids.