MarktPlaza

Dragon Veins Agaat armband met Yin-en-Yang symbool

70x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Yin en yang zijn Chinese begrippen uit het Taoïsme. Een cirkel klemt de twee krachten samen: yin en yang hermetisch verenigd. De twee delen zoeken elkaar nadrukkelijk op en draaien rond in een intieme omhelzing. Het gaat in dit taoïstische symbool dan ook niet zozeer om tegenstellingen, als wel om aanvulling. Ieder mens –en alles wat bestaat- heeft beide krachten in zich. Het een kan niet zonder het ander…

Agaat is een beschermende steen en bevordert innerlijke rust, stimuleert geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie, spoort aan om even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Deze natuursteen Dragon Veins Agaat is een mooie bijzondere harde kraal. Door hoge verhitting en vervolgens dompeling in koud water kraakt de steen dan als het ware en daardoor ontstaan de prachtige, unieke patronen die je op de kralen ziet.

Draken zijn fantasiewezens die over de hele wereld voorkomen in allerlei mythen en legenden. Of draken nou ooit echt hebben bestaan of niet, ze zijn in ieder geval niet weg te slaan uit ons collectief geheugen. En waar draken zijn, is magie. Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig. Het brengt je in contact met de draak in jezelf, jouw onbegrensde mogelijkheden en pure, onmiddellijke manifestatie. Draken zijn geen wezens die je moet verslaan, je mag je leren te berijden! De energie van de draak is krachtig en eenmaal getemd, een magisch gereedschap om jouw wensen en dromen direct te kunnen manifesteren.

De armband wordt geleverd in een fraai cadeaudoosje en met een informatiekaartje over Dragon Veins​ agaat.