Dr. Sakae Kubo – De Wederkomst

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 70x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Dr. Sakae Kubo – De Wederkomst
De verschijning van de aanwezige
1983, Uitgeverij ‘Veritas’
93 pag., isbn 90 6302 110 0
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘theologie/religie/kerk’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Al twintig eeuwen zeggen christenen tegen elkaar en tegen de wereld om hen heen: ‘Christus komt spoedig!’ Voor velen valt het niet mee om gespannen te blijven verwachten, hoe nadrukkelijk zij ook steeds weer worden geween op de ‘tekenen der tijden’ die nu toch echt onomstotelijk aangeven dat het einde ‘zeer nabij’ is. De schrijfster van dit boek, dr. Sakae Kubo, probeert de lezer duidelijk te maken dat het belangrijker is om je bezig te houden met het ‘waarom’ van de wederkomst van Christus, dan met het ‘wanneer’. Die laatste vraag is niet geheel zonder betekenis, maar het alleen maar aandacht hebben voor het tijdstip van de wederkomst werkt in de hand dat het aantal zeer belangwekkende aspecten rond de terugkeer van Christus uit het oog worden verloren.
Dr. Kubo legt er vooral de nadruk op dat het er niet om gaat om onderscheid tem aken tussen deze tijd waarin Christus nog niet gekomen is en de toekomstige tijd waarin Hij er wél is. Wie de Bijbel nauwkeurig leest ontdekt dat de schrijvers van het Nieuwe Testament geloven dat Christus in deze wereld heel concreet aanwezig is. We wachten daarom niet op de komst van een nu Afwezige, maar op de verschijning van de grote Aanwezige.”


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.