MarktPlaza

Dr. P.C. Visser – Zó zag ik Voor-Indië

118x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dr. P.C. Visser – Zó zag ik Voor-Indië
G.F. Callenbach n.v.
205 pag.
Harde kaft met stofomslag
Met diverse foto’s en
Stofomslag heeft wat slijtageplekjes en kleine beschadigingen (waar mogelijk aan de binnenzijde geplakt), op eerste en laatste paar pagina’s wat ouderdomsvlekjes
Prijs: teab (a.u.b. bieden exclusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘biografie/waar gebeurd’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“De auteur neemt zijn lezers mee op een van de interessantste reizen die zij ooit in hun leven kunnen maken.
Hij laat de indrukwekkende paleizen en de eeuwenoude tempels zien van dit wonderlijke land.
Hij geeft in een boeiende beschrijving het leven weer van Mohammedanen, Boeddhisten, Parsen en Hindoes. Hij vertelt over hun zeden en gewoonten, hun kastenstelsels en de vele hieruit voortkomende uitwassen.
Zeer boeiend vooral is hetgeen de auteur vertelt over de maharadja's en de sprookjespracht waarmede ze zich hebben omringd.
In dit bijzonder mooie boek wordt ons de ontwikkelingsgeschiedenis van het tegenwoordige India en Pakistan in de meest boeiende vorm weergegeven.
Z.Exc. Dr. P.C. Visser, oud-ambassadeur der Nederlanden, zal met dit nieuwe boek de grote bekendheid, die hij zich reeds verwierf met zijn Karakorumboeken, nog belanrijk doen toenemen.”
Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.