MarktPlaza

Dr. J. Sarno: Rugpijn

176x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Dr. J. Sarno: Rugpijn

De natuurlijke weg tot genezing
Met een voorwoord van Nico Vissel, chirurg


Het is een feit dat ontzettend veel mensen last hebben van rugpijn. Het is een fictie dat pijnstillers en andere reguliere medische behandelingen, variërend van bedrust tot chirurgie, de beste methoden zijn om rugpijn te genezen. Dit boek verklaart niet alleen de werkelijke oorzaak van rugpijn: - spanning - en hoe deze spanning een conditie creëert die TMS, het tensie myositis syndroom, wordt genoemd, maar ook: - hoe van TMS af te komen; - waarom de gebruikelijke medische behandeling op zijn best slechts tijdelijk helpt.
TMS omvat een scala aan pijnpatronen in de nek, schouder, boven- en onderrug en vaak ook in de benen en armen. De pijn kan steeds vaker voorkomen en wordt bij sommigen zelfs chronisch. Zij kan iemands leven gaan bepalen. Pijn en angst voor pijn beperken de fysieke activiteit in ernstige mate.
Door zich grondig te verdiepen in dit syndroom ontdekte J. Sarno dat mensen uitstekend in staat zijn tot zelfheling, maar dat die zelfhelende krachten wel moeten worden ontdekt en vrijgemaakt. Het beste medicijn is het vermogen van de mens zichzelf te genezen.

Uitg. Kosmos, paperback. In uitstekende, ongelezen staat

kstgez
cc
P010622