MarktPlaza

Dr. G. Zenz: Oor-reflexzonemassage

244x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dr. G. Zenz: Oor-reflexzonemassage

Oor-reflexzonemassage is gebasseerd op de therapeutische betekenis van de oorschelp vanwege haar uitzonderlijk dichte zenuwvezelnet. Het stimuleren van specifieke [punten heeft een positieve uitwerking op de met deze punten corresponderende organen.

Reflexone-massage is inmiddels alom geaccepteerd. Niet alleen in natuurgeneeskundige praktijken vindt ze toepassing, ook bijvoorbeeld revalidatiecentra maken veelvuldig gebruik van deze effectieve therapie. Dit geldt dan met name de voetreflexologie en een enkele keer de handreflexologie. De oor-reflexzonemassage geniet deze bekendheid nog niet, ook al maak de acupunctuur altijd al gebruik van deze zones of stimuleringspunten op het oor.

Oor-reflexzonemassage is zeer geschikt ter ondersteuning van voet-reflexzonemassage als stimulering met acupunctuurnaalden niet in aanmerking komt.

Mede dankzij de 55 illustraties biedt dit boek een helder inzicht in deze therapie.

Uitg. De Driehoek, paperback. Op enkele pagina's in de inleiding zijn enkele lichte onderstrepingen aangebracht, maar dit werkt niet storend; overigens in goede staat.

180116

P180116