MarktPlaza

Dr. Frits Winter: De pijn de baas

101x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dr. Frits Winter: De pijn de baas

Herziene uitgave


Heeft de medische wetenschap geen antwoord op uw pijn? Heeft u in het alternatieve circuit ook geen soelaas gevonden? Voelt u zich verslagen door de pijn? Voelt u zich veroordeeld tot een leven van lijden, van inactiviteit, van doelloosheid, van woede en machteloosheid?
Vele honderden mensen met pijn hebben bewezen dat er een uitweg is uit de pijnproblematiek. Zij zijn op een andere, nieuwe manier met de pijn aan de slag gegaan. De pijn had hen vaak volledig in de greep, maar zij zijn teruggekomen en hebben uiteindelijk de pijn op de knieën gekregen. Zij zijn hun eigen therapeut geworden!
Het boek De Pijn de Baas helpt u uw eigen therapeut te worden. U kunt de invloed van de pijn terugdringen. U heeft dan kennis nodig over pijn en over de manier waarmee pijn beïnvloedbaar is. Het is belangrijk te weten wat u daarvoor moet doen, maar vooral wat u daarvoor moet late n.
Het zal u duidelijk worden waarom anderen u wel kunnen steunen, maar u niet kunnen helpen. Er is maar een persoon die voelt wat u voelt, die de ervaring heeft die u heeft en die uw omstandigheden kent. Om een goed therapieplan te maken heeft u kennis en inzicht nodig in 'pijn'principes. Deze staan in dit boek beschreven.
In de meeste revalidatiecentra en pijnpoli's wordt met deze handleiding gewerkt. Ook buiten de revalidatie kan deze behandelingsmethode nuttig zijn voor eenieder die beroepshalve met de chronische pijnproblematiek te maken krijgt. Te denken valt aan:huisarts, verzekerings-geneeskundige, bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, (bedrijfs-)maatschappelijk werker, fysiotherapeut, psycholoog en specialist (reumatoloog, anesthesioloog, orthopeed, gynaecoloog, oncoloog e.a.). Het onder deskundige begeleiding doornemen van deze behandelingsmethode blijkt een uitstekend therapeuticum te zijn, zeker als dit met meerdere patiënten tegelijkertijd kan gebeuren. Via methodes van de gedragsgeneeskunde blijkt het mogelijk de pijn onder controle te krijgen.


Uitg. Frits Winter, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

kstgez

1210

P151119