Dr. F. Bloemhof – De bijbelse Boodschap

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 72x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Dr. F. Bloemhof – De bijbelse Boodschap
Deel 1
5e druk, G.F. callenbach n.v.
87 pag.
geïllustreerd met foto’s en een kaart
aan binnenzijden van kaften wat gebruikssporen, rug beetje beschadigd en geplakt
t.e.a.b. (s.v.p. bieden exclusief de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'theologie/religie/kerk'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“De methode ‘de bijbelse Boodschap’ bestaat uit drie deeltjes. Achtereenvolgens worden hierin behandeld het ontstaan, de samenstelling, de verspreiding en de inhoud van de bijbel.
De serie wordt gedragen door dezelfde opvattingen als het ‘Eenvoudig leerboek der KERKGESCHIEDENIS’, DAT VAN DE HAND VAN DE SC HRIJVER BIJ DEZELFDE UITGEVER IS VERSCHENEN.
OOK DIT BOEK IS DUS EEN LEERBOEK, EEN SCHOOLBOEK. BIJ DE WEERGAVE VAN DE STOF IS ER GESTREEFD NAAR DE GROOTST MOGELIJKE EENVOUD EN HELDERHEID, TERWIJL DE OMVANG BEPERKT GEHOUDEN IS. ZEER BEWUST IS GEPOOGD EEN METHODE TE GEVEN, DIE TOT DE BIJBEL ZELF LEIDT, NIET EEN BOEK OVER DE BIJBEL.
OM DIE REDEN IS DAN OOK AAN HET SLOT VAN ELKE PARAGRAAF EEN FLINK AANTAL VRAGEN EN OPGAVEN AFGEDRUKT. DEZE STELLEN DE LEERLINGEN IN STAAT ZELF MET DE BIJBEL TE WERKEN. OOK DE WERKKAARTJE, DIE BIJ ELK DEELTJE GELEVERD KUNNEN WORDEN, DIENEN DAARVOOR. OP DEZE WIJZE KUNNEN DE LEERLINGEN, AL WERKENDE MET DE BIJBEL, DOORDRINGEN TOT DE KERN VAN DE BIJBELSE BOODSCHAP.
DIT 1E DEELTJE BEHANDELT HET ONTSTAAN, DE SAMENSTELLING EN DE VERSPREIDING VAN DE BIJBEL. VAN DE OUDTESTAMENTISCHE STOF WORDEN HIERIN BESPROKEN DE VERHALEN VAN ABRAM TOT DE INTOCHT VAN ISRAËL IN KANAÄN. …………… “


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.