MarktPlaza

Dr. Erich Rauch: De darmreiniging volgens dr. FX Mayr

133x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Dr. Erich Rauch: De darmreiniging volgens dr. FX Mayr

De manier om uw darm te ontslakken, ontgiften en ontzuren.
 
 
Gezonde darm - gezonde mens:
Spijsverteringsklachten, hoofdpijn maar ook een slappe huid en een ongezonde uitstraling hebben te maken met een darmactiviteit die tekort schiet. Nu kunt u daar wat aan doen!
Het geheim van het succes van de darmreiniging volgens F.X. Mayr
Een sleutel tot gezondheid en een gezond voorkomen. Ontslak effectief darm en organisme volgens de oorspronkelijke methode van dr. F.X.Mayr. En u zorgt dan zelfs voor nog meer: De darmreiniging helpt u om een zwakke spijsvertering weer in conditie te brengen en om verborgen oorzaken van diverse klachten op holistische wijze te verhelpen.
Uw weg naar blijvende gezondheid
Lees alles over hoe de gezondheid met de Mayr-kuur weer op peil kan worden gebracht: Welke kuurvorm is voor m ij het bes te? Hoe werkt die en waarop moet worden gelet? Hoe is het individuele verloop van de behandeling? Heb ik aanvullend vitaminen en biovitale stoffen nodig? Wat doe ik tegen verzuring? Welke samenhang is er tussen spijsvertering en psyche? Houd de eetcultuur van Mayr aan, dan geldt ook voor u: Vanaf morgen meer gezondheid!
Dr. Erich Rauch kreeg zijn medische opleiding bij de beroemde vastenarts dr. F.X. Mayr, wiens methode met dit boek internationale bekendheid wordt gegeven. Dr. Rauch begeleidde meer dan 35.000 Mayr-kuren en was de medische directeur van een groot gezondheidscentrum. Hij richtte de Internationale Gesellschaft van Mayr-artsen op en zette zich in voor de verbreiding van de Mayr-leer en -artsenopleiding.

Uitg. De Driehoek, softcover. Praktisch in nieuwstaat.

 
 
drieh
2304
P290423