MarktPlaza

Dog Control nylon, Nieuw, €6.50

233x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dog Control nylon, Nieuw, €6.50

Deze band wordt om de snuit gedragen (omdat honden daar gevoelig voor zijn, zal het trekken aan de lijn aanzienlijk verminderd worden) en dicht geklikt op de nek. U klikt de lijn aan het ringetje onder zijn snuit. Eventueel kunt u (erbij) zijn gewone halsband om doen. Zo kunt onderweg afwisselen van band.

Laat uw hond langzaam en rustig wennen aan de Dog Control, door de hond de eerste keer de Dog Control los te laten dragen, zonder lijn. Als u net begint met de Dog Control training zal uw hond zeker proberen de Dog Control af te krijgen. Probeer daarom uw hond af te leiden. Zodra u ziet dat hij de neiging heeft de Dog Control af te doen, maakt u een leuk geluidje of u leidt hem af met een koekje. Zo went uw hond er het snelst aan. Het allerbeste is om hiermee op training te gaan, waardoor u en de hond de beste begeleiding krijgen.

De Dog Control is verkrijgbaar in 6 maten;

XS/Maat 1: max. ca. 20 cm

S/Maat 2: max. ca. 24 cm

M/Maat 3: max. ca. 32 cm

L/Maat 4: max. ca. 38 cm

XL/Maat 5: max. ca. 44 cm

XXL/Maat 6: max. ca. 54 cm

M SPECIAAL/Maat 7: max ca. 34 cm (honden met een platte snuit)

(maat; maximale omvang snuit)

LET OP: het is geen correctiemiddel!! NOOIT aan rukken of er zelfs plotseling flink aan trekken. Doe je dat wel, dan kun je je hond zeer ernstig blesseren aan nek of rug !!

Wederom een kwaliteitsartikel van Gappay!!

Voor bestelling maak €12 (€6.50 + €5.50 verzendkosten) over naar Nisgav, Rek.nr. IBAN: NL60ABNA0500124302 Met vermelding van uw: Naam + Dog Control nylon. Daarna stuur a.u.b. een email met uw gegevens.