DOCHTER VAN HET VERRAAD - Victoria Holt (02)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 46x bekeken
  • Datum geplaatst 11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DOCHTER VAN HET VERRAAD - Victoria Holt
Historische roman (356 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 3,95
Verzendkosten voor koper: Pakket of opengeslagen op risico van de koper (250gr-2kg)
Noelle Tremaston leidt een vrolijk en onbezorgd bestaan. Als dochter van de geliefde musicalster Désirée, groeit zij op te midden van premières en feesten, en koestert zij zich in de vaderlijke genegenheid van haar moeders bewonderaars.
Maar wanneer haar moeder zich ontfermt over Lisa Fennell, een ambitieuze jonge vrouw die net zo beroemd wil worden als Désirée, verandert Noelle’s zorgeloze leventje in een leven vol mysterie en verraad. Haar moeder sterft plotseling, na een korte, onverklaarbare ziekte, en laat Noelle ontroostbaar en ontredderd achter. Zij vindt steun en vriendschap bij Charles Claverham, een oude vriend van haar moeder.
Tussen Noelle en Roderick, de zoon van Charles, bloeit een hartstochtelijke liefde op, maar de onthulling van een duister geheim drijft de twee geliefden uit elkaar. Noelle probeert haar verdriet te vergeten en vertrekt naar Parijs, waar zij de kunstschilder Gerard Carron ontmoet. Deze vraagt haar ten huwelijk, maar voor zij hem antwoord kan geven, komt Gerard om in de Frans-Duitse oorlog.
Terug in Engeland probeert Noelle de draad van haar leven weer op te pakken. Maar verdriet en onheil blijven haar achtervolgen, en onthouden haar het geluk waar zij zo wanhopig naar verlangt…


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.