MarktPlaza

Diverse Yoga matten en meditatie bankjes bij Buddhalife

112x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Yoga: een innerlijke weg, een zoektocht naar bewustzijn, kracht en gelukzaligheid. Maar Yoga is ook gewoon leuk om te doen! Alles is reeds in je zelf aanwezig. Zo eenvoudig, je ziet het dagelijks zomaar over het hoofd als je er geen aandacht aan besteedt. Ontspanning, bewustwording, inzicht en het vinden van innerlijke rust zijn de sleutelwoorden voor een Yogi, beginner of gevorderde. De levenswijze en leer van Yoga is er wereldwijd in vele soorten, stijlen, maten en vormen. Oorspronkelijk is Yoga afkomstig uit India en ze bestaat al vele jaren. Het is geen religie, ze stijgt daarboven uit. Je zou over de wetenschap van religie kunnen spreken als je het over Yoga hebt. Yoga is een discipline die een mens bewust maakt van zijn directe ervaringen. Deze ervaringen leiden uiteindelijk naar de ervaring van innerlijke waarheid.

Meditatie is een mentale/spirituele techniek voor het ontspannen van de rusteloosheid van je geest en deze te bevrijden van spanningen en stress. Meditatie in de juiste vorm heeft als doel het bereiken van gemoedsrust, innerlijk rust en spiritueel ontwaken. Meditatie is een toestand van geconcentreerde aandacht op een gedachte, vast punt, idee of een vorm van bewustzijn. Normaal gesproken richt je hierbij je aandacht naar binnen ver weg van de buiten wereld. Tijdens de meditatie hebben veel mensen de neiging om constant te worden afgeleid door nieuwe gedachten. Het is hierbij de bedoeling dat de mediterende steeds zijn aandacht weer terug brengt naar hetgeen waar hij zijn aandacht op richt. Dit vraagt in het begin om veel oefening en een beetje doorzettingsvermogen. Wanneer men er regelmatig in slaagt om de storende gedachten in het hoofd tot rust te brengen kan men er een nieuwe gewoonte van maken.

Voor de prijzen verwijzen wij u graag door naar onze website, hier vind u meer informatie betreffende de diverse yoga en meditatie artikelen en kunt u de bestelling plaatsen.

Korting sparen!
U spaart voor elke 15 euro die u uitgeeft automatisch 1 spaarpunt.

Met deze spaarpunten kunt u gratis geselecteerde producten kopen!

Bestelling kan ook gratis worden opgehaald!

Bekijk ook eens onze website en andere advertenties!

Voel, proef, geniet & ervaar het leven!
Buddhalife