MarktPlaza

Dit is snel zeilen - de optimaal getrimde boot - Fred Imhoff

12x bekeken
13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 0,01

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1979, 2e druk, 143 blz. in kleur. Bladranden licht verkleurd. Kaft heeft beschadigingen. Binnenwerk is in goede staat. Verzendkosten NL zijn bij de prijs inbegrepen. [D3]

Dit is snel zeilen biedt iedere zeiler de mogelijkheid om zijn boot zo optimaal mogelijk te trimmen. Aan de hand van honderden foto's, tekeningen en grafieken, die allemaal in vier kleuren zijn uitgevoerd, wordt elk onderdeel van de trim zakelijk behandeld. Het team dat dit boek samenstelde geeft hiermee een belangrijk deel eigen informatie prijs die doorjarenlange ervaring werd verworven.
De auteurs: Fred Imhoff, Nederlands meest bekende nationale, internationale en Olympische zeiler die zijn beroep heeft gemaakt van het optimaal trimmen (tunen) van zeilboten. Lex Pranger, enthousiast wedstrijdzeiler, lid van een testteam en medewerker aan Nederlandse, Duitse en Engelse watersporttijdschriften. Robbert Das, met pen en penseel weet hij niet te fotograferen situaties levensecht uit te beelden. Theo Kampa, heeft vele dia's vanaf andere, zeilende boten moeten maken. Alleen al voor de plaat van het omslag moest hij bij windkracht 7 op het IJsselmeer een tijdlang naast de FD zeilen.
Niet alleen wedstrijdzeilers, ook toerzeilers kunnen veel wenken uit dit boek op hun eigen boot of jacht in praktijk brengen. De zeilen zullen er veel beter bij staan en... uw boot zal sneller zeilen dan die van anderen.

Verzending:
Verzending zal plaatsvinden van dinsdag tot en met zaterdag.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.