Dik van Baren - PC Gebruikers Handboek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 174x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Dik van Baren - PC Gebruikers handboek
Kluwer PC boeken
1e druk, 4e oplage, 1988, Kluwer Technische Boeken
247 pag., isbn 90 201 1912 5
de diskette kan niet bij mij worden besteld!
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'computer/informatica'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Dit boek is bedoeld voor iedereen die met een PC aan de slag wil.
Het veronderstelt geen voorkennis of ervaring met computers. Installeren, starten en bedienen van de personal computer worden helder en praktisch behandeld, gebruikmakend van overzichtelijke illustraties. In een minimum van tijd is men aan de slag.
Een diskette met oefenmateriaal en een spoedkursus PC/DOS (het software-besturingssysteem van de PC) die bij het boek kan worden besteld, geeft de mogelijkheid om ook snel en systematisch praktische ervaring op te bouwen met de PC en PC/DOS.
Het boek heeft een hart van goud. De kern ervan bevat namelijk een reeks gemakkelijk op te zoeken recepten die precies aangeven hoe men de dagelijkse handelingen met de PC het vlotste kan verrichten. Het laatste gedeelte van het boek bevat o.a. nog een reeks tips, een praktische lijst met gebruikte termen en DOS commands en andere wetenswaardigheden.
Het is geschreven vanuit de praktijk, vanuit het gezichtspunt van de PC-gebruiker, die snel iets wil kunnen opzoeken maar ook soms iets grondig wil hebben uitgelegd. Als zodanig is het boek van unieke waarde voor zowel de beginnende als de al wat gevorderde gebruiker."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.