MarktPlaza

Digitaal mengpaneel qsc touchmix-30

362x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

QSC Touchmix-30 Pro digitale mixer
QSC heeft opnieuw de standaard voor compact digitaal mixen verlegd, ditmaal met de Touchmix-30 Pro. Met een groot 10 inch touchscreen, 32 kanalen en een intuïtieve workflow is elke geluidsman of -vrouw dit mengpaneel zo gewend. Je kunt hiermee makkelijk een volledige band schuiven en daarbij ook nog het overzicht houden dankzij de opgeruimde indeling op het scherm. De 24 mic/line en de 3 stereo line-aansluitingen bieden meer dan genoeg opties. Tel daarbij de opnamesectie met twee USB-A, een USB-B en een ethernetaansluiting op waarmee je 32x32 tracks tegelijk kunt opnemen en zie hele nieuwe werelden voor je open gaan.

Overzichtelijk

Zoals gezegd is de TM-30 erg opgeruimd: aan de bovenkant vind je 24 gain-knoppen voor elk kanaal, waarbij de niveaus op het scherm ook nog bij te stellen zijn. Rechtsboven heb je een aansluiting voor hoofdtelefoon en een stereo-input voor een 3.5 mm kabel. Daaronder heb je een aantal knoppen die je in een keer bij de gewenste functie brengt. Deze functies worden het meest gebruikt, dus heb je graag onder de vingers. De grote ronde knop valt zowel in te drukken als te draaien en is op meerdere vlakken te gebruiken. Door deze sectie is het werken op de mixer voor iedereen met gemak te leren.

Met de tablet in de hand

Het levert misschien wat vreemde gezichten op, als jij ineens bij de band op het podium staat met een tablet in je hand. Maar met de via de appstore te downloaden Touchmix Control applicatie en een geactiveerde Wi-Fi-verbinding in de RJ45-poort kun jij draadloos en zonder enige moeite alles snel instellen. Daarnaast heeft QSC een aantal wizards waarmee onder meer feedback gecontroleerd kan worden, ruimtes automatisch geanalyseerd worden dankzij twee Real Time Analyzers en je in een zucht kanalen kunt stapelen en routen. Met zes effectprocessors geef je er uiteindelijk nog eens een mooie klap op. Live mixen was nog nooit zo makkelijk.


Dit apparaat is zo goed als nieuw nooit op podium geweest is in home studio gebruikt