Dialogues des courtisanes [c.1902] 283/550 Berchmans (…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover. LUCIEN de Samosate; Berchmans, É. (ill.). Dialogues des courtisanes. Paris: Édition Boudet. Niet gedateerd, circa 1902, viii, 136, (5) blz. Formaat circa 28,7 cm, gewicht ongeveer 1,21 kg.
Band voorzien van gemarmerd papier. Gemarmerde schutbladen. Originele kaften mee ingebonden.
Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van in totaal 550 exemplaren. Dit is een exemplaar gedrukt à la forme des Papeteries du Mairais waarvan er 500 gedrukt zijn. Dit exemplaar genummerd 283.
Band met slijtageplekjes, verlies aan onder- en bovenkant rug. Boekblok met wat foxing (voornamelijk op eerste en laatste twee bladen), in goede staat voor leeftijd).
Het boek bevat 15 titelplaten voor de 15 dialogen en verder 95 illustraties bovenaan de bladzijden alsook 15 vignetten. Alle illustraties in kleur in fraaie pasteltinten in Art Nouveau stijl. Exemplaar met ruime marges.
Zie ook elders voor een ander exemplaar ingebonden in een fraaie halfleren band (leer op rug en hoeken) met referentienummer 10.547. Dat exemplaar niet genummerd, het hier aangeboden boek wel genummerd. Referentienummer 11418.

500 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (8,70 euro als aangetekend pakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.