MarktPlaza

Dialogues des courtisanes [c.1902] 1/550 Berchmans (ill.)

115x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. LUCIEN de Samosate; Berchmans, É. (ill.). Dialogues des courtisanes. Paris: Édition Boudet. Niet gedateerd, circa 1902, viii, 136, (5) blz. Leer op rug en hoeken, gemarmerde boorden. Vijf ribben op rug. Letters en versieringen op rug in goudopdruk. Gemarmerde schutbladen. Originele kaften mee ingebonden. Band in goede staat. Inhoud in goede staat. Formaat circa 29 cm.
Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van in totaal 550 exemplaren. Dit is een exemplaar gedrukt à la forme des Papeteries du Mairais waarvan er 500 gedrukt zijn. Dit exemplaar niet genummerd. Het boek bevat 15 titelplaten voor de 15 dialogen en verder 95 illustraties bovenaan de bladzijden alsook 15 vignetten. Alle illustraties in kleur in fraaie pasteltinten in Art Nouveau stijl. Exemplaar met ruime marges. Referentienummer 10.547.

600 euro (vp)

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (14,90 euro als verzekerd pakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.