MarktPlaza

deurknop, set deurbeslag

21x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Kwaliteit change-set met deurknop, klink en slot wapenschilden, messingchique deur meubilair met gepolijste koperen knop en slot wapenschild, aan de buitenkant van de deur en de deurklink met slot rozet voor de binnenkant. -Alles Uitgerust met de juiste Rozet en van uitstekende kwaliteit!

Deze opvallende set is zeer stijlvol bij uw voordeur en is handgesmeed. Dit deurbeslag set is afgestemd op zowel de historische alsmede nieuw vervaardigde deuren en ziet er altijd zeer aantrekkelijk uit.

Deze deurknop is, zoals geleverd, roteebaar. U kunt de bijgeleverde doorn te plaatsen, maar ook een pin verandering gebruiken - zodat de deur niet kan worden geopend door de knop aan de buitenkant.

Wat is de betekenis van de verandering pin?
Dit 4-pins aansluiting gebruikt voor de montage van deurbeslag-sets, - genaamd change-sets - voor gebruik, die aan de buitenkant van een vaste grip en hebben aan de binnenzijde met een beweegbare deurklink. De knop wordt stevig op de achterkant lange plaat of draaiknop rozet met een platte schroef bevestigd. Toen de lange plaat of draaiknop roos geschroefd aan de deur, zodat de deur kan worden geopend of opgesteld.
In de AC pen in de borgmoer wordt ingebracht en stevig door middel van een kleine schroef gemonteerd. Kunnen vervolgens worden aangesloten op de aansluiting op de as en vastgezet met de stelschroef.

Als u een oude deur met deze fittingen monteren, let op:
Deuren eerder had vooral een borgmoer afmeting van 10 x 10 mm, moderne sloten hebben een DIN afmeting van 8 x 8 mm.
Gelieve te meten of uw kroonmoer heeft de 10 x 10 mm afmetingen - in dit geval kunt u vinden in onze webwinkel onder deurbeslag - onderdelen / accessoires een navenant dikke halve spindel.

Omvang van de levering: 1 deurknop, 1 jack en 4 rozetten, deur-fittingen, messing gepolijst glanzend
() 1Kn1TK + 2w + 2SR-20009035 + 20024335 + 20020635 + 20020835
Afmetingen: Knop: diameter 57 mmm
1 Dorn: Sterkte: 8 x 8 mm, lengte: 10 cm
Gewicht: 0.5 kg

nieuw item
tags: hang-en sluitwerk, knop, deurbeslag, deurknop, deur, deur hardware, antiek, meubels met knop, koperen deurknop,
tel; +31(0)683603899  

 tel; +31(0)683603899           geen kopersbescherming