MarktPlaza

deurbeslag , Deurbeslagset

42x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deurbeslagset voor huisdeuren, antieke deurplaat met engel, deurklinken, PZ 92!! 

Deurbeslag set "Goda met de prachtig bewerkte lange plaat engel" is prachtig aangepast voor de oude deur van een historisch monument. Een opvallend en bijzonder deurbeslag, die fantastisch om antieke deuren uit de periode van het begin van de eeuw past. De achterplaat is zo gemaakt dat het moderne slot met cilinderslot ook past. (PZ92 - profielcilinder 92mm (Duitse norm voordeuren)). De gebogen, handgesmede deurgrepen zijn gemaakt van ijzer op basis van een historische origineel. 

Deze set is weerbestendig geschilderd in dkl.-bruin mat. Om de set op de deur te monteren zijn er voor de montage in antieke stijl schroeven te bestellen: Hoge kwaliteit lens hoofd messing schroeven, gepolijst, past bij dit deurbeslag. V Voor de installatie van het deurbeslag: veel historisch huis deuren hadden een doornmaat van 10 x 10 mm. Nieuwe sloten hebben 8x8, hier is een doorn voor te koop die u kunt bestellen op deze site.

Geef ons anders even een mail zodat wij een order passend kunnen opmaken voor u.

Levering: Voordeur klink set, bestaande uit: 2 Deur Sloten Goda en 2 beschermende platen engelen montage PZ92, gietijzer, DKL geschilderd bruin.

(ABS 2TK-Goda + 2LS-Eng-HGF 200.130.60-200.711.60)

Afmetingen : deurknoppen: Lengte: 13,5 cm - Hoogte handvat: 5 cm - Behandel breedte: 4,5 cm, doornmaat: 8 x 8 mm, 9 cm lengte beschermende platen: lengte 29,5 cm x breedte 6 cm gat met een diameter van 1,8 cm voor profiel cilinders 92mm (Duitse norm voordeuren) (midden tot midden grendel sleutelgat 92 mm) Gewicht ca.:. 1.2 kg

 tel; +31(0)683603899