MarktPlaza

Desso Inova Sense

143x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Binnenhuiswijzer.nl verkoopt ook:
Desso Inova Sense 

Binnenhuiswijzer.nl prijs €.255,00m. op 400 cm breed

Inova Sense is met zijn zachte pastels een inspiratie voor ieder luxueus en modern interieur. Dit tapijt sluit volledig aan op de architectonische design trends en kleur trends van dit moment, zoals het gebruik van pastel tinten in combinatie met felle contrasterende kleuren. DESSO's Inova Sense is uitermate geschikt voor vloerkleden op maat, maar natuurlijk ook voor kamerbrede toepassingen.

Naast kamerbreed wordt Desso tapijt ook veel toegepast als vloerkleed op maat, bijvoorbeeld voor een stijlvol en comfortabel wooneiland.

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van de afbeelding, maar bestel een staal als u de vloer van uw keuze in het echt wilt zien.

Zie onze overige advertenties van Binnenhuiswijzer.nl. Snelle levertijd. Gratis bezorgd. Kies uw eigen afleverdag, bekijk onze voorwaarden. Bestel nu! Keuze uit meer dan 4000 artikelen! Vragen? Mail of bel ons. We zijn telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 10.00 uur - 17.00 uur via 078-8421155 Binnenhuiswijzer.nl voor al uw vloeren het juiste product.