MarktPlaza

Design Tuinstoel Low Lita in Dove Grey – Aanbieding

854x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Prijs normaal: 330 euro en nu 280 euro (exclusief verzendkosten / ophalen is mogelijk, op afspraak)

Deze Low Lita in Dove Grey is een stijlvolle stoel uit de Slide Design collectie, deze hebben wij op voorraad staan en mag met korting worden afgehaald. De stoel is nieuw maar omdat we iets meer ruimte willen in onze opslag geven wij nu korting, uiteraard kun je de stoel bestellen in andere kleuren maar dan geldt de oorspronkelijke prijs van: 330 euro
Deze mooie stoel is dus uitgevoerd in een grijze kleur, te weten Dove Grey en zal prachtig staan op een mooie plek buiten, denk aan en balkon, terras, strandtent maar ook zeer geschikt is voor het gebruiken binnen. De Low Lita heeft een goed zitcomfort, en is in onze winkel uiteraard ook verkrijgbaar in andere mooie kleuren en grotere aantallen. 
Merk: Slide Design
Ontwerper: Paola Navone
Materiaal: Polyethyleen
Kleur: Dove Grey

Afmetingen:
Hoogte: 70 cm
Zithoogte: 36
Diepte: 80 cm
Breedte: 78 cm
Famozo is al 10 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic