MarktPlaza

Design Hanglamp Nefos – Wolkenlamp – Korting

149x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Tot 22 augustus geven wij een KORTING van 8% met de code: 8Design2022
Deze code is dus nog niet verwerkt in genoemde prijs!

Met recht kunnen we zeggen dat de Nefos Wolkenlamp toch wel een echte eyecatcher is in het interieur, een prachtige lamp uitgevoerd in het wit en in de vorm van een wolk. Het is een unieke lamp voor boven een eetkamertafel, in een receptie of in een prachtige hal. Overdag is het al een lust voor het oog maar als 's avonds de lamp gaat branden is het helemaal fantastisch. Deze lamp is bij ons ook verkrijgbaar in een large versie,  zie onze site voor meer info.
Merk: Myyour
Model: Nefos

Afmetingen Medium:
Hoogte: 32 cm
Hoogte incl. hangsysteem: 126 cm
Breedte: 69 cm
Lengte: 122 cm

Famozo is al 11 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!
Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting,  slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta, J-Line, Leeff, Myyour, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic