MarktPlaza

Derek Marlowe - Een dandy op drijfzand

101x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Derek Marlowe - Een dandy op drijfzand
1967, Born nv Uitgeversmaatschappij
224 pag.
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'avontuur/thriller/spanning'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"De spionagethriller van het jaar verfilmd met o.a. Sir John Gielgud, Peter Cook, Laurence Harvey...
Géén superman met doodsverachting, geen kille cynicus zonder gezicht, maar een snob, een dandy... en een moordenaar van de Russische KGB, dàt is Alexander Eberlin, Russisch-Engelse dubbelspion, doorgedrongen in het hart van 'Her Majesty's Secret Service'.
Daar leidt hij een rustig, schijnbaar vreedzaam bestaan, met verwende maar onschuldige hobby's zoals het verzamelen van Sèvres-porselein en het vertroetelen van zijn Maserati-coupé, totdat...totdat de KGB op de rode knop drukt en Eberlin in actie komt: twee Engelse topagenten sterven een brute dood...
De opdracht voor de vergeldingsactie komt bij de geschikste man: Eberlin, die koste wat het kost de moordenaar - dat wil zeggen zichzelf - moet elimineren!
Zo ontvouwt zich - in Londen en Berlijn - het unieke, totaal nieuwe plot van een van de beklemmendste spionageromans ooit geschreven!"