Denon DNP-730AE

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 100x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

DNP-730AE
Maak kennis met streaming
Dankzij de geïntegreerde draadloze WiFi-technologie maakt de DNP-730AE verbinding met internet via je thuisnetwerk, en opent zo de deur naar een geheel nieuwe wereld aan internetradiozenders. Bovendien kun je muziek streamen vanaf de abonnementservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma. Met AirPlay luister je draadloos naar je favoriete nummers vanaf je draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone, iPod touch of iPad. De DLNA 1.5-certificering stelt je in staat via je thuisnetwerk met een kabel of draadloos verbinding te maken met je pc of Mac voor extra streamingopties.

Kwaliteitsgeluid van Denon
Bij het selecteren van de onderdelen van de DNP-730AE hebben Denons audiotechnici zeer grondige luistertests ingezet om zo de best mogelijke geluidskwaliteit te behalen. Het systeem is voorzien van een PCM1795 hoge-precisie 32-bits, 192 kHz D/A-omvormer van Burr Brown die ook in Denons eersteklas cd-spelers wordt toegepast. Met deze omvormer krijg je zelfs de meest minutieuze details in de muziek te horen met een opmerkelijke helderheid, waaronder de akoestische resonantie van concertzalen. De signaalwegen zijn zo eenvoudig en recht mogelijk gehouden voor een zo zuiver mogelijke geluidsweergave. Door deze wegen kort te houden wordt de ruis in de audioschakelingen tot een minimum beperkt. Bovendien is er jitterreductie toegepast voor een nog nauwkeurigere en zuiverdere weergave.

Universele playback van digitale muziek formaten
Via het USB-geheugen of een netwerkverbinding kan de DNP-730AE nagenoeg ieder digitaal audioformaat weergeven. De lijst met af te spelen typen omvat lossy formaten (met kwaliteitsverlies) zoals MP3, MP4 en AAC, maar ook lossless formaten (zonder kwaliteitsverlies) zoals ALAC, AIFF, WAV en FLAC HD (tot 24 bits, 192 kHz). De DNP-730AE kan zelfs DSD-bestanden (2,8 MHz- en 5,6 MHz-resolutie) afspelen via DLNA. DSD raakt wereldwijd steeds meer in trek bij audiofiele luisteraars. Ook de gapless afspeelfunctie zonder tussenruimte is beschikbaar voor DSD-, WAV-, FLAC-, AIFF- en ALAC-bestanden.

Breid je bestaande Hi-Fi systeem uit
De DNP-730AE is de perfecte aanvulling op Denons alom bejubelde PMA-720AE stereoversterker en DCD-720AE cd-speler. Tegelijkertijd kan dit apparaat worden gebruikt om je bestaande hifi-systeem uit te breiden en de kracht van je netwerk optimaal te benutten.

Totaal gebruiksgemak
Voor het ultieme gemak sluit je je Apple iPod, iPod touch of iPhone aan op de DNP-730AE via de USB-poort in het voorpaneel. Vervolgens laad je je apparaat op terwijl je naar je lievelingsnummers luistert. Het drieregelige OLED-display geeft alle informatie bijzonder helder en duidelijk weer. Met Denons HiFi Remote App zijn de functies op de DNP-730AE in een handomdraai te bedienen. Deze Remote App is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten. Met behulp van de App kun je zelfs bepaalde versterkers en cd-spelers van Denon via de DNP bedienen.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.