MarktPlaza

Denon DHT-S514

168x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

DHT-S514
Het DHT-S514 soundbar-speakersysteem voor je flatscreen
Overzicht
Sluit de soundbar simpelweg aan op je tv en je hebt in een handomdraai de beschikking over krachtige en dynamische audio voor al je favoriete tv-shows, films, games en muziek.

Denons DHT-S514 soundbar-speakersysteem voor thuisbioscopen levert een rijk en kamervullend geluid. De soundbar heeft een hoog installatie- en gebruiksgemak en tovert iedere tv moeiteloos om in een home-entertainmentsysteem. Het systeem levert niet alleen een perfecte basrespons over het complete bereik vanuit de draadloze subwoofer, maar bovendien heldere middentonen en gedetailleerde hoge tonen vanuit de HiFi-soundbar door meerdere drivers. De DHT-S514 is daarnaast uitgerust met aptX Bluetooth-technologie voor audiostreaming in CD-kwaliteit vanaf al je draagbare audioapparaten, smartphones en tablets met Bluetooth-functionaliteit.

Denon Soundbar met draadloze subwoofer

Hoogwaardige audio
Met 175 watt aan systeemvermogen staan de DHT-S514 soundbar en draadloze subwoofer garant voor een meeslepende luisterervaring en authentieke HiFi-kwaliteit vanuit iedere tv. Nu tv's almaar dunner worden, wordt het ook almaar lastiger om een rijke geluidskwaliteit te kunnen genereren. Om dit probleem te ondervangen, is de DHT-S514 voorzien van een uitgebreide reeks hoogpresterende componenten voor een rijk audiobereik waar je volledig in kunt opgaan. De soundbar is voorzien van twee 2"x5" precisiedrivers die de hogere bas- en middentonen perfect weergeven, en stemmen en dialogen zo zuiver mogelijk houden. De dubbele ½" dome tweeters geven probleemloos het gehele treble-bereik weer met een respons van tot wel 20 kHz.

De bijpassende draadloze subwoofer heeft twee 5¼" woofers die naadloos samenwerken voor foutloze weergave van de indrukwekkend diepe bastonen waar de hedendaagse films en muziek bekend om staan. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een vervormingsvrije bas op alle luisterniveaus. De compacte subwoofer kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en biedt zo legio installatieopties.

Zowel de soundbar als de subwoofer levert geavanceerde digitale audioversterking voor een kristalhelder geluid over een uiterst breed bereik. De hoge energie-efficiëntie en stabiele werking zorgen er daarnaast voor dat je op een lange levensduur van het systeem kunt bouwen.

Zeer groot
aantal aansluitopties
Veel tv's zijn voorzien van een HDMI-ingang met ARC-functionaliteit (Audio Return Channel). Hiermee kun je niet alleen audio ontvangen vanaf een bronapparaat (zoals een kabel- of satellietbox), maar ook vanuit de interne tuner in de tv of met behulp van de ingebouwde streamingopties in een smart-tv. Sluit de DHT-S514 simpelweg aan op je tv met de meegeleverde HDMI-kabel en ontvang de audio vanuit je settopbox of je tv. Voor tv's zonder ARC sluit je de DHT-S514 aan via een van de digitale audioaansluitingen. Hiertoe is het apparaat uitgerust met zowel optische als coaxiale digitale audio-ingangen.

Vanaf een compatibel Bluetooth-apparaat – zoals een smartphone, tablet of computer (met A2DP-functionaliteit) – kun je je muziek ook nog eens rechtstreeks draadloos naar de DHT-S514 streamen. De ontwerpers van Denon hebben aptX toegevoegd om via Bluetooth muziek te kunnen afspelen in eersteklas kwaliteit. Daarnaast is er een stereo analoge ingang (RCA) waarmee je verbinding kunt maken tussen de DHT-S514 en draagbare muziekspelers, smartphones en tablets.

De automatische schakelfunctie kiest steevast voor de best beschikbare audiobron.


Dolby
Digital- en DTS-decodering
Je favoriete films en muziek komen volop tot leven dankzij de geïntegreerde Dolby Digital- en DTS-decodering. Daarnaast biedt Denons exclusieve Virtual Surround-verwerking op basis van geavanceerde psychoakoestische algoritmen een rijke surroundsound-kwaliteit die niet onderdoet voor die van een meerkanaals home-theatersurroundsysteem.

Drie luistermodi

Naast de Filmmodus voor een breed en overweldigend klankbeeld, beschikt de DHT-S514 over nog twee speciaal ontwikkelde geluidsmodi die op specifieke content zijn toegespitst. In de Dialoogmodus worden dialogen kristalhelder weergegeven, een functie die vooral bij complexe soundtracks in films een enorm pluspunt is. De Muziekmodus zorgt ervoor dat je favoriete nummers met optimale dynamische geluidskwaliteit worden afgespeeld. Je kunt ook kiezen voor de reguliere stereomodus, oftewel, zonder enige vorm van akoestische optimalisering.

Eenvoudige installatieeenvoudige configuratie
eenvoudig in het gebruik
Sluit de DHT-S514 rechtstreeks aan op je tv met de meegeleverde HDMI-kabel. In de verpakking vind je ook een optische digitale audiokabel en een stereo analoge audiokabel.

De DHT-S514 wordt geleverd met een eigen afstandsbediening en is daarnaast te bedienen via de afstandsbediening van je tv. Zo bedien je de soundbar én je tv met slechts één afstandsbediening.

Met het oog op zo hoog mogelijke compatibiliteit met zoveel mogelijk verschillende soorten en stijlen tv's, is de DHT-S514 in staat de IR-codes door te geven via de meegeleverde IR-repeater. Hierdoor kun je de soundbar ook vóór je tv zetten en de DHT-S514 en tv nog steeds probleemloos bedienen. Om de installatiemogelijkheden nog verder uit te breiden, is de soundbar voorzien van twee paar voetjes van verschillende hoogten, waardoor je de soundbar op een grote verscheidenheid aan tv-meubels kunt zetten.

Als je de soundbar liever rechtstreeks aan de muur monteert, gebruik je de voorgemonteerde sleutelgatbevestigingen.

Nachtmodus
De DHT-S514 is ook te gebruiken in Nachtmodus. In deze modus luister je naar audio in HiFi-kwaliteit zonder dat het volume op en neer gaat, en kun je tot laat in de nacht naar je lievelingsprogramma's kijken zonder dat andere gezinsleden daar last van hebben. De Nachtmodus werkt niet alleen in stereomodus, maar ook in de andere drie speciale modi.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215