Denon AVR-X520BT

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 210x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

AVR-X520BT
KRACHTIGE 5.2 AV-ONTVANGER MET DRAADLOOS STREAMEN VIA BLUETOOTH® EN VOOR HDCP 2.2 GESCHIKTE, 4K ULTRA HD/60HZ VIDEODOORVOER
Overzicht
De krachtige, hoogwaardige AVR-X520BT van Denon levert een voortreffelijke geluidskwaliteit en zit boordevol geavanceerde functies, waaronder compatibiliteit met de nieuwste HDMI- en HDCP 2.2-specificatie voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content. Het videodeel is uitgerust met vijf HDMI-ingangen waarvan drie geschikt zijn voor 4K Ultra HD-content met een maximale beeldsnelheid van 60 Hz en doorvoer van 4:4:4 Pure Color-subsampling, voor de ultieme thuisbioscoopervaring. Onze exclusieve Denon-instellingsassistent leidt je snel en soepel door het instellingsproces, inclusief automatische speakerinstelling en -optimalisatie met behulp van de meegeleverde meetmicrofoon. De AVR-X520BT is uitgerust met draadloze audiostreaming via Bluetooth en heeft daarnaast een handige USB-poort op het frontpaneel voor het streamen van je favoriete tracks en het opladen van je draagbare apparaat, en met de 500-serie remote app van Denon kun je het toestel bedienen via je Bluetooth-apparaat.

Ingebouwd draadloos
streamen via Bluetooth
De AVR-X520BT biedt streaming via Bluetooth en ondersteunt apparaten met Bluetooth die geschikt zijn voor het A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Zet de ontvanger aan door eenvoudig de AVR-X520BT via het Bluetoothmenu op je apparaat te selecteren en begin met het afspelen van je muziek. De AVR-X520BT kan tot acht gekoppelde Bluetoothapparaten onthouden, dus vrienden en familie kunnen naar hun favoriete tracks luisteren.

4K Ultra HD/60 Hz
videodoorgang HDCP 2.2
De AVR-X520BT is uitgerust met vijf HDMI-ingangen en ondersteunt de doorvoer, via drie ingangen, van 4K Ultra HD-content met een maximale beeldsnelheid van 60 Hz en 4:4:4 Pure Color-subsampling, en biedt bovendien 3D-compatibiliteit op alle HDMI-ingangen. De AVR-X520BT is ook uitgerust met HDCP 2.2-signaalverwerking voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content.

Gemakkelijk in te stellen,
gemakkelijk te gebruiken
Met onze exclusieve instellingsassistent en de snelstartgids kun je je thuisbioscoopsysteem snel en eenvoudig aansluiten en instellen. De AVR-X520BT wordt geleverd met een meetmicrofoon voor het regelen van kritische systeemparameters voor je speakersysteem en luisterruimte.

Unieke Bluetooth-app
Download de 500-serie remote app van Denon om je AVR-X520BT via je Bleutooth-apparaat te bedienen. De app ondersteunt functies als aan/uit, volume omhoog/omlaag, dempen en bronselectie. De app is nu al beschikbaar voor Android-apparaten en zal binnenkort beschikbaar zijn voor iOS.

Gebruiksvriendelijke
Quick Select-functies
Het strakke frontpaneel van de AVR-X520BT is uitgerust met vier Quick Select-functieknoppen waarmee je je favoriete ingangsbron kunt inschakelen, en deze Quick Select-knoppen vind je ook op de ergonomische afstandsbediening. Dankzij Quick Select onthoudt de AVR-X520BT niet alleen jouw voorkeursbron, maar ook jouw favoriete audio-instellingen voor elke bron, zodat het geluid altijd precies op maat is. De knoppen kunnen ook via de Bluetooth-app worden geselecteerd.

Aparte Power Output Stage
Alle vijf power amplifier zijn uitgerust met klasse AB-versterking en zijn geconfigureerd met aparte, hoogefficiënte eindtransistoren die gemakkelijk speakers met een lage impedantie van 6 ohm kunnen aandrijven. Elk kanaal heeft een maximaal vermogen van 130 watt.

USB-aansluiting
De AVR-X520BT heeft niet alleen veel analoge en digitale A/V-aansluitingen, maar ook een handige USB-poort op het frontpaneel die compatibel is met draagbare USB-apparaten. Deze kan een groot aantal verschillende audiobestandstypen afspelen, waaronder MP3-, WMA-, FLAC- en MPEG-4/AAC-tracks.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.