Denon AVR-X5200W

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 160x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

OVERZICHT - AVR-X5200W
Maak kennis met de ware alleskunner uit onze gloednieuwe X-serie: de AVR-X5200W is een krachtige 9-kanaals versterker met 11.2-kanaals verwerkingsvermogen en 13.2 pre-out-versterking. Of nog preciezer gezegd, een discrete monolithische versterker met op maat gemaakte DHCT (Denon High Current Transistors). De dubbele WiFi-antenne en geïntegreerde Bluetooth-functionaliteit maken dit tot de perfecte partner voor alle draadloze services. Daarbij zorgen aspecten als de systeemeigen ondersteuning van Spotify Connect, gapless (zonder pauzes) afspeelfunctie en DSD-streaming, voor vlekkeloze netwerkprestaties. Via de acht HDMI-ingangen (waarvan één aan de voorzijde) voorziet de versterker met gemak in 4K 60Hz passthrough en zelfs video-upscaling tot 1080p en 4K 60Hz. Als we je dan ook nog vertellen dat de splinternieuwe Dolby Atmos-technologie, drie HDMI-aansluitingen met multisource/multizone-functionaliteit en geïntegreerde Audyssey MultEQ XT32/LFC garant staan voor optimale kalibratie van het systeem, zul je het met ons eens zijn dat de term 'alleskunner' volkomen gerechtvaardigd is.

Dolby Atmos en Auro 3D
Met Dolby Atmos wordt de luisteraar vanaf alle kanten – zelfs boven het hoofd – omgeven door een uitzonderlijk helder, krachtig, gedetailleerd geluid met sensationele diepte. De AVR-X5200W levert voldoende verwerkingskracht voor een optimale 7-, 9- of 11-kanaals Dolby Atmos-opstelling met een 5.1.2-, 5.1.4-, 7.1.2-, 7.1.4*- of 9.1.2*-configuratie op basis van Audyssey MultEQ XT32-kalibratie, met aan het plafond bevestigde speakers of speakers met Dolby Atmos. Een 5.1.2-speakerconfiguratie bestaat uit een traditionele 5.1-speakeropstelling, plus twee speakers die boven het hoofd zijn gemonteerd of twee Dolby Atmos-speakers. Een 5.1.4-speakerconfiguratie bestaat uit een 5.1-speakeropstelling, met vier speakers die boven het hoofd zijn gemonteerd of vier Dolby Atmos-speakers. Een 7.1.2- of 7.1.4-configuratie bestaat uit een 7.1-speakeropstelling met vier speakers die boven het hoofd zijn gemonteerd of vier Dolby Atmos-speakers. Een 9.1.2-configuratie bestaat uit een 9.1-speakeropstelling met twee speakers die boven het hoofd zijn gemonteerd. (* met extra eindversterker)

Auro-3D® is de next-generation 3-dimensionale audio standaard. Met Auro 3D ervaar je geluid van films en muziek als nooit tevoren. Auro-3D® wikkelt de luisteraar in een soort van cocon van levensecht geluid en wekt het gevoel op dat hij 'er echt bij is'. Dankzij een unieke configuratie van 'hoogtekanalen' wordt er een natuurlijke akoestiek gecreëerd. Het geluid klinkt niet alleen om de luisteraar heen, maar komt ook van bovenaf. Eenmaal geupgrade met de Auro®-Codec Decoder, kan de AVR-X5200W de originele Auro-3D mix decoderen en met een Auro 10.1 kanaal configuratie (inclusief ´Voice of God´ kanaal) afspelen.
De Auro 3D upgrade kan gekocht worden voor €149.
Bezoek upgrade.denon.eu voor meer informatie.

Inclusief 7 +1 HDMI-ingangen en 2+1 HDMI-uitgangen voor volledige ondersteuning van de volgende generatie 4K-displays
Het systeem biedt acht HMDI-ingangen voor de verwerking van 4K-videosignalen. Een van deze ingangen bevindt zich aan de voorzijde, zodat je eenvoudig kunt genieten van videomateriaal vanaf filmcamcorders, gameconsoles en smartphones. De HDMI-uitgang heeft een nieuwe aansluiting voor zone-uitvoer naast twee systemen die gelijktijdige uitvoer kunnen verwerken, zodat ingaande HDMI-videosignalen en -audiosignalen in een subzone uitgevoerd kunnen worden.

Eenvoudige installatie, hoog gebruiksgemak
Met Denons exclusieve Setup Assistant en verkorte installatiehandleiding levert je thuisbioscoop in een mum van tijd een superieure surroundervaring met een minimum aan rompslomp. Voor een supereenvoudig installatieproces en optimale essentiële systeeminstellingen met het oog op ultieme geluidskwaliteit, voorziet de Setup Assistant de gebruiker van duidelijke afbeeldingen en tekst op het scherm.

Krachtige 9-kanaals discrete versterker met ECO-modus
Het feit dat ieder kanaal een maximaal vermogen van 205 watt heeft, maakt de AVR-X5200W tot het schoolvoorbeeld van een krachtige monolithische versterker met Denons op maat gemaakte transistoren en identiek schakelontwerp op alle negen kanalen. Onze nieuwe ECO-modus stelt je in staat het energieverbruik tot een minimum te beperken. De ECO-meter op het scherm geeft meteen inzicht in de mate waarin het verbruik wordt verlaagd. In de modus Auto Eco schakelt het systeem automatisch tussen de normale modus en ECO-modus, afhankelijk van het ingestelde volumeniveau. Voor een compatibele en stabiele werking in combinatie met vrijwel alle speakermodellen, is de versterkerconstructie volledig ingesteld op lage impedantie voor speakerbelastingen tot 4 ohm.

Audyssey MultEQ-XT32 / LFC
De meer dan tienduizend afzonderlijke controlepunten maken dit tot de nauwkeurigste ruimtecorrectieoplossing op de markt. Met deze technologie kunnen zelfs de meest subtiele akoestische problemen in de ruimte worden ondervangen en gecorrigeerd. De filters met ultrahoge resolutie worden toegepast op alle kanalen, inclusief de twee onafhankelijke subwoofers, waarbij de duidelijkste voordelen optreden in de lage frequenties waar correctie het hardst nodig is. Audyssey LFC maakt gebruik van psychoakoestische algoritmen om te voorkomen dat de bastonen door de muren heen dreunen en je buren overlast bezorgen, zonder afbreuk te doen aan de basprestaties in de luisterruimte. De AVR-X5200W is bovendien geschikt voor Audyssey Pro voor professionele ruimtecorrectie van de hoogste plank.

Multiroom / Multisource
Met de AVR-X5200W kun je zowel in de hoofdzone (de kamer waar de AVR-X5200W staat) als in zone 2 en 3 van je audiobronnen genieten. De bron kan voor alle zones hetzelfde zijn, maar naar wens kun je ook verschillende bronnen gebruiken voor de verschillende zones. De bronnen voor de zones kunnen analoge of 2-kanaals digitale PCM-bronnen beslaan (incl. optische, coaxiale, HDMI- en netwerkbronnen).

Ingebouwde Bluetooth, ingebouwde WiFi en AirPlay, DLNA
Veel draagbare apparaten zijn voorzien van draadloze Bluetooth-connectiviteit. Met de ingebouwde draadloze Bluetooth-functionaliteit van de AVR-X5200W kun je je favoriete audiostreams vanaf tot wel acht Bluetooth-apparaten streamen, zoals een smartphone, draagbare audiospeler of tablet. Dankzij de geïntegreerde draadloze WiFi-technologie maakt de AVR-X5200W verbinding met internet via je thuisnetwerk, en opent zo de deur naar een geheel nieuwe wereld aan internetradiozenders. Bovendien kun je muziek streamen vanaf de abonnementservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma. Met AirPlay luister je draadloos naar al je nummers vanaf je draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone, iPod touch of iPad. De DLNA 1.5-certificering stelt je in staat via je thuisnetwerk draadloos verbinding te maken met je pc of Mac voor extra streamingopties. Met onze Denon Remote App kun je de AVR-X5200W eenvoudig bedienen vanaf je draagbare apparaten. Deze Remote App is verkrijgbaar voor Apple- en Android-apparaten, evenals de Kindle Fire.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.