Denon AVR-X4200W

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 158x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

OVERZICHT - AVR-X4200W
Overzicht
Hoogwaardige 7-kanaals discrete versterker van 200 watt, voor krachtig en gedetailleerd geluid
D.D.S.C.-HD Digital en AL24 Processing Plus; Denon Link HD
Ingebouwde Wi-Fi met dubbele antenne, ingebouwde Bluetooth
9.2-kanaals verwerking; 13.2-kanaals pre-out; 3 multiroom-zones
Dolby Atmos (tot 5.1.4, 7.1.2 met externe 2-kanaals versterker) ingebouwd; DTS:X-ready (via firmware-update in najaar 2015)
Upgradebaar naar Auro-3D (tot 9.1-kanaals met externe 2-kanaals versterker; tegen vergoeding)
Nieuwste HDMI-specificatie met 4K/60 Hz Full-rate passthrough op alle ingangen, 4:4:4-resolutie, HDR, BT2020
8 HDMI-ingangen (1x voorzijde) en 3 HDMI-uitgangen met volledige HDCP 2.2-ondersteuning
Geavanceerde videoprocessing schaalt signalen van lage resoluties naar 1080p en 4K Ultra HD op
Uitgebreide streamingondersteuning, inclusief indelingen met hoge resolutie zoals DSD, FLAC en AIFF
AirPlay- en DLNA-muziekstreaming; Spotify Connect (indien beschikbaar); Internetradio
Audyssey MultEQ XT32 (Pro voorbereid) en Audyssey LFC; Audyssey Dynamic Volume en Dynamic EQ
Setup Assistant in 9 talen Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken
Geavanceerde ECO-modus met automatische in-/uitschakelfunctie
Verkrijgbaar in zwarte of premium zilveren uitvoering
Dolby Atmos ingebouwd; DTS:X-ready
De nieuwe surround geluidtechnologie van Dolby Atmos werkt met veel geavanceerdere objectgebaseerde codering in plaats van kanaalgebaseerde codering, zodat de audiotechnicus geluiden heel precies in de driedimensionale ruimte kan positioneren. Met de AVR-X4200W kun je nu ook thuis genieten van deze met prijzen onderscheiden technologie. Je kunt een 5.1 surround geluidsysteem aansluiten en er voor de ultieme home cinema-beleving twee luidsprekers voor geluid van bovenaf aan toevoegen, of twee Dolby Atmos-hoogtespeakers. Dankzij de 9-kanaals verwerking kun je er gewoon een externe 2-kanaals versterker aan toevoegen of zelfs genieten van een opwindende 5.1.4- of 7.1.2-kanaals Atmos-ervaring. De AVR-X4200W biedt niet alleen Dolby Atmos-decodering en Dolby Surround-upmixing, maar ook Dolby TrueHD-losslessdecodering en andere technologieër van Dolby Digital.

DTS:X is het nieuwste surroundsysteem waarin je je volledig kunt onderdompelen. Dit systeem werkt op basis van objectgebaseerde audiocodering waarmee de audiotechnicus geluidselementen waar dan ook in een 3D-geluidsruimte kan laten horen en ondersteunt hoogtespeakers voor een overweldigende surround-ervaring. De AVR-X4200W ondersteunt daarnaast DTS-HD Master Audio en andere DTS-technologieën. DTS:X en DTS Neural:X Upmixer komen in het najaar van 2015 via een online firmware-update ter beschikking. Ga voor meer informatie naar www.denon.com/dtsx.


Dompel jezelf onder in opwindend driedimensionaal surround geluid van de AVR-X4200W A/V-receiver, die met Dolby Atmos-decodering voor de ultieme home cinema-luisterervaring van de laatste kaskrakers zorgt. Na een firmware-update (beschikbaar in najaar 2015), kan de AVR-X4200W de nieuwste DTS:X surround geluidsporen decoderen. Zowel Dolby Atmos en DTS:X laten objecten weerklinken en zorgen via luidsprekers van bovenaf voor de ultieme driedimensionale surround luisterervaring. Met een geavanceerd videoverwerkings- en schakelgedeelte biedt de AVR-X4200W full 4K Ultra HD-connectiviteit en HDCP 2.2-compatibiliteit.

De AVR-X4200W is voorzien van Wi-Fi en Bluetooth met dubbele antennes zodat je via streamingdiensten als Pandora, SiriusXM en Spotify Connect naar je favoriete muziek of naar een van de duizenden internetradiostations kunt luisteren. Je kunt ook met AirPlay je favoriete muziek draadloos van je iPhone, iPod touch of iPad streamen.

Het krachtige audiogedeelte zorgt voor hoog voltage discreet uitgangsvermogen op alle kanalen. Alle audiokanalen zijn identiek ingesteld. Met een vermogen van 125 watt per kanaal (8 ohm, .05%, 20Hz~20kHz), kan de AVR-X4200W speakers met een lage impedantie van 4 ohm op alle kanalen aansturen.


Upgradebaar naar Auro-3D
Auro-3D wikkelt de luisteraar in een cocon van levensecht geluid en geeft je het gevoel dat je er echt bij bent. Dankzij speciale hoogtekanalen boven op de normale kanalen biedt Auro-3D een overweldigende surround ervaring. De informatie over de hoogte die wordt vastgelegd bij de opnames of tijdens het monteren, wordt in een standaard 5.1 PCM-stream van een normale Blu-raydisc gemixed. Bovendien combineert de Auro-3D Engine verschillende technologieën voor een optimale driedimensionale luisterervaring van zowel native als bestaande audiocontent. Het herkent mono-, stereo-, 5.1 surround- en Auro-gecodeerde signalen, en zet deze om naar 3D-audiogeluid. Na een upgrade met de Auro-Code-decoder, kan de Denon AVR-X4200W de oorspronkelijke Auro-3D-mix decoderen en als Auro-3D 9.1-kanaals configuratie afspelen (met een externe 2-kanaals versterker). Beschikbaarheid en prijs van Auro-3D worden nader bekend gemaakt.


Denon Link HD; AL24 Processing Plus
Wanneer een compatibele Blu-rayspeler aangesloten is, zorgt ons unieke Denon Link HD-systeem voor een exclusieve doorvoer van kritische tijdgegevens om vervorming van de gegevensstroom door jittering te voorkomen. De unieke AL24 Processing Plus capaciteit van Denon zorgt voor digitale audiofiltering met ultrahoge resolutie en voor precisie doorvoer van de hoofdaudiokanalen (L/R) voor sprankelende detaillering van de hoge tonen, vloeiende natuurlijke middentonen en een breed geluidspectrum met verbeterd klankbeeld.


Krachtige DSP
Voor het correct decoderen en verwerken van grotere hoeveelheden digitale audio van hoog niveau, heeft de AVR-X4200W een geavanceerd DSP-audioverwerkingsysteem bestaande uit niet minder dan vier krachtige zeer snelle vierde generatie SHARC DSP-processoren, met een gecombineerde continue rekenkracht van 10 GFLOPS (10 miljard floating point-berekeningen per seconde).

Denon was de allereerste producent van audiosystemen die componenten met SHARC DSP-processoren uitbracht - we waren zelfs de oorspronkelijke mede-ontwikkelaar en de eerste die er gebruik van maakte. Denon heeft meer ervaring met een bredere reeks modellen met SHARC-processoren dan welke audiofabrikant dan ook.


Bluetooth & Wi-Fi ingebouwd; Music Streaming; AirPlay
Krachtig en storingsvrij draadloos streamen via Bluetooth en Wi-Fi, zelfs op plaatsen met druk draadloos verkeer, is met de AVR-X4200W mogelijk dankzij het geavanceerde systeem met dubbele antennes. Sluit het systeem op internet aan via je draadloze thuisnetwerk (of via de RJ-45 Ethernet LAN-poort op een bekabeld netwerk) en geniet van je favoriete muziek via streamingdiensten als Pandora, Sirius XM en Spotify Connect, of van duizenden internetradiozenders van over de hele wereld.

Met AirPlay kun je je favoriete nummers draadloos afspelen vanaf je favoriete iOS-apparaat, zoals een iPod touch, iPhone of iPad. Bovendien is de AVR-X4200W DLNA 1.5-gecertificeerd voor compatibiliteit met je pc of Mac.

Met de Denon AVR Remote App kun je de AVR-X4200W eenvoudig bedienen vanaf je favoriete draagbare apparaat; de app is er voor zowel iOS als Android.


Nieuwste HDMI 2.0a connectiviteit; HDCP 2.2-compatibel; ISF-gecertificeerd
De AVR-X4200W is helemaal klaar voor de toekomst dankzij het videogedeelte dat op alle 8 HDMI-aansluitingen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. Dankzij 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D, en BT.2020 passthrough op elke poort is de AVR-X4200W voorbereid op de volgende generatie Blu-rayspelers, set-topboxen en andere 4K Ultra HD-bronnen. De AVR-X4200W is gecertificeerd door de Imaging Science Foundation en biedt een uitgebreide reeks instellingen voor videokalibratie (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISF Night-videomodus.

De videoprocessor kan ook SD, analoge HD en digitale video transcoderen en omhoog converteren naar 4K Ultra HD en daarmee nieuw leven in uw favoriete oude materiaal inblazen.

De AVR-X4200W heeft 8 HDMI-ingangen, waarvan één praktisch op het voorpaneel geplaatst, en 3 HDMI-uitgangen - 2 voor de huiskamer en 1 voor de tweede zone.


Krachtige 7-kanaals discrete versterker met ECO-modus
De AVR-X4200W heeft een geavanceerde eindversterker waarvan alle 7 kanalen identiek ingesteld zijn en gebruik maken van discrete hoog voltage transistoren. Ieder kanaal heeft een vermogen van 125 watt (8 ohms, 20Hz~20kHz, .05%THD) en alle kanalen kunnen veilig speakers met een lagere impedantie aansturen (ondergrens 4 ohm). Onze nieuwe geavanceerde ECO-modus past het energieverbruik aan het signaalniveau aan en met de ECO-meter op het scherm heb je inzicht in hoe het energieverbruik verlaagd wordt.


Smart TV-connectiviteit
Via de HDMI CEC-functionaliteit van je Smart TV kun je met de Denon AVR de afstandbediening van je Smart TV gebruiken. Met de stand "HDMI Control" in je receiver op ON, kun je het "Smart Menu" op ON zetten en voor je Denon AVR de afstandbediening van je Smart TV gebruiken. Het basisscherm van Smart Menu biedt snelle toegang tot bronnen en surround-instellingen, het setup-menu van de AVR en 4 Quick Selects.


Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken
Het duidelijke, eenvoudig af te lezen grafische scherm leidt je door de setup van de AVR-X4200W, waardoor je gelijk vanaf het allereerste begin de beste instellingen krijgt. De unieke Setup Assistant en de Quick Start-handleiding maken eenvoudige setup mogelijk en optimaliseren belangrijke systeeminstellingen voor de beste geluidskwaliteit van je apparatuur.


Audyssey Platinum DSP Suite
De AVR-X4200W is uitgerust met het volledige pakket Audyssey Platinum met geavanceerde DSP-algoritmen en kan daarmee met Audyssey MultEQ XT32 automatische kalibratie van de ruimte-akoestiek uitvoeren. Met de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ XT32 het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) tot op wel acht meetpunten en genereert digitale precisie filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie en echo optimaliseren. De AVR-X4200W is voorbereid voor Audyssey Pro Installer.

Audyssey Dynamic Volume gaat irritante volumewisselingen (zoals bij tv-reclame) tegen, zodat je op een lager volumeniveau kunt luisteren en toch van helder gesproken woord, muziek en geluidseffecten kunt blijven genieten. Audyssey Dynamic EQ zorgt voor een heel precies klankbeeld dat op alle geluidsniveaus volledig transparant klinkt.

Audyssey Low Frequency Containment maakt gebruik van geavanceerde psychoakoestische algoritmen voor een klankbalans met een zo groot mogelijk bereik, inclusief diepe bassen, maar zonder je buren of huisgenoten in een andere kamer overlast te bezorgen. Je kunt in meerdere stappen precies het volume dat je wilt instellen.

Audyssey Sub EQ HT laat je het DPS-filter van elk van de twee onafhankelijke subwoofers apart instellen voor diepere bassen met een verbeterde definitie ten opzichte van een opstelling met een enkele subwoofer. Audyssey Dynamic Surround Expansion zorgt voor een spectaculaire verbreding van het surround klankbeeld en een ultieme luisterervaring met de mogelijkheid om de hoogte en breedte van het geluidsbeeld van de voorspeakers aan te passen.


Multi-Source/Multi-room
Je kunt in de huiskamer van je favoriete film genieten, terwijl anderen in twee verschillende kamers van stereogeluid van een andere bron kunnen genieten. De AVR-X4200W is uitgerust met luidsprekeraansluitingen voor een tweede stereozone, en pre-ampuitgangen voor een derde stereozone. Er is ook een speciale HDMI-uitgang voor audio en video in een tweede zone zodat je tegelijkertijd naar twee verschillende videobronnen kunt kijken


Dubbele subwooferuitgang
Een enkele subwoofer is niet altijd op de beste plaats in de ruimte op te stellen. Afhankelijk van de plek kan de basweergave op je luisterpositie onevenwichtig klinken, met duidelijk hoorbare fluctuaties. Twee subwoofers op verschillende plaatsen zorgen voor een evenwichtiger weergave van de lage tonen, waardoor bassen overal in het luistergebied beter klinken.


4-wegspeakeraansluitingen met kleurcodering
De hoogwaardige speakeraansluitingen bieden meerdere aansluitmogelijkheden voor speakerkabels, zoals banaanstekkers. De terminals zijn bovendien kleurgecodeerd zodat je meteen de juiste kabel aansluit. Etiketten voor het markeren van luidsprekerdraden zijn meegeleverd.


Praktische USB-poort
Op het voorpaneel zit een praktische USB-poort waarmee je muziek direct van je iPod touch, iPhone of iPad kunt streamen en je tegelijkertijd je apparaat kunt opladen.

Je kunt ook een externe USB-schijf aansluiten en MP3- en WAV-bestanden afspelen. De AVR-X4200W biedt compatibiliteit voor audiobestanden van hoge kwaliteit, zoals DSD (2.8 MHz) en FLAC lossless tot 24-bits/192 kHz.


Gebruiksvriendelijke Quick Select-functies
Op het voorpaneel en op de afstandsbediening zitten vier knoppen voor Quick Select-functies. Daarmee kun je je favoriete bronnen selecteren en bovendien worden je favoriete instellingen van die bron onthouden.


Denon HEOS Link IP-bediening
Het veelgeprezen HEOS-audiosysteem voor het hele huis biedt geavanceerde multiroom- en multisource-audiostreaming. Ook de AVR-X4200W ondersteunt IP-bediening via HEOS Link, zodat je de receiver kan bedienen met de HEOS-app.


Externe bediening
De AVR-X4200W maakt deel uit van Denon's IN·Command-serie integreerbare A/V-componenten en is voorzien van mogelijkheden voor betere bediening en compatibiliteit met integratie-oplossingen van andere leveranciers of maatwerkproducenten.

Voor compatibiliteit met de afstandsbediening van andere componenten van je home cinema-systeem heeft de AVR-X4200W op het achterpaneel een infraroodsensor en een dubbele 12V-aansluiting.

De AVR-X4200W kan ook op basis van IP-bediening worden ingesteld en bediend via een computer in je netwerk: ofwel via een bekabelde LAN-verbinding, of via een draadloze Wi-Fi-verbinding. Voor directe aansluiting op een extern domoticasysteem is de AVR-X4200W tevens voorzien van een seriële RS-232C-poort.

De AVR-X4200W is ook gecertificeerd voor Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) en Crestron Connected, zodat snelle en eenvoudige integratie met domoticasystemen van Control4 en Crestron mogelijk is.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.