Denon AVR-X3200W

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 171x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

AVR-X3200W
Overzicht
Hoogwaardige, 7-kanaals discrete versterker van 180 W, voor krachtig en gedetailleerd geluid
Ingebouwde Wi-Fi met dubbele antenne, ingebouwde Bluetooth
Ingebouwde Dolby Atmos (tot 5.1.2); DTS:X-ready (via firmware-update in najaar 2015)
Nieuwste HDMI-specificatie met 4K/60 Hz Full-rate passthrough op alle ingangen, 4:4:4-resolutie, HDR, BT2020
8 HDMI-ingangen (1x voorzijde) en 2 HDMI-uitgangen met volledige HDCP 2.2-ondersteuning
Geavanceerde videoprocessing schaalt signalen van lage resoluties naar 1080p en 4K Ultra HD op
Uitgebreide streamingondersteuning, inclusief indelingen met hoge resolutie zoals DSD, FLAC en AIFF
AirPlay- en DLNA-muziekstreaming; Spotify Connect (indien beschikbaar); Internetradio
Audyssey MultEQ XT met Audyssey Dynamic Volume en Dynamic EQ
Setup Assistant in 9 talen Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken
Geavanceerde ECO-modus met automatische in-/uitschakelfunctie
Verkrijgbaar in zwart
Ontdek hoe meeslepend surround geluid kan zijn met de Denon AVR-X3200W A/V-receiver, die met Dolby Atmos-decodering voor de ultieme home cinema-luisterervaring van de laatste kaskrakers zorgt. Na een firmware-update (beschikbaar in najaar 2015), kan de AVR-X3200W de nieuwste DTS:X surround geluidsporen decoderen. Zowel Dolby Atmos en DTS:X laten objecten weerklinken en zorgen via luidsprekers van bovenaf voor de ultieme driedimensionale surround luisterervaring. Het geavanceerde videogedeelte biedt full 4K Ultra HD-connectiviteit en HDCP 2.2-compatibiliteit.

Via Wi-Fi en Bluetooth met dubbele antennes voor de meeste krachtige signalen is het systeem volledig draadloos aan te sluiten en is het streamen van je favoriete muziek via diensten als Pandora, SiriusXM en Spotify Connect mogelijk. Je kunt ook naar duizenden internetradiostations luisteren, of met AirPlay muziek vanaf je iOS-apparaat streamen.

Het audiogedeelte zorgt voor krachtig 7-kanaals geluid, waarbij de AVR-X3200W op alle kanalen via gelijke versterkers 105 watt per kanaal produceert. Bovendien kan de AVR-X3200W in meerdere kamers afzonderlijk geluid afspelen zodat je tegelijkertijd van twee verschillende bronnen kunt genieten.


Dolby Atmos ingebouwd; Geschikt voor DTS:X
De nieuwe surround geluidtechnologie van Dolby Atmos werkt met veel geavanceerdere objectgebaseerde codering in plaats van kanaalgebaseerde codering, zodat de audiotechnicus geluiden heel precies in de driedimensionale ruimte kan positioneren. Met de AVR-X3200W kun je nu ook thuis genieten van deze met prijzen onderscheiden technologie. Je kunt een 5.1 surround geluidsysteem aansluiten en er voor de ultieme home cinema-beleving twee luidsprekers voor geluid van bovenaf aan toevoegen, of twee Dolby Atmos-hoogtespeakers. De AVR-X3200W biedt niet alleen Dolby Atmos-decodering en Dolby Surround-upmixing, maar ook Dolby TrueHD-losslessdecodering en andere technologieën van Dolby Digital.

Het nieuwste meeslepende surround geluidformaat, DTS:X, werkt op basis van objectgebaseerde audiocodering waarmee de audiotechnicus geluidselementen waar dan ook in een 3D-geluidsruimte kan laten horen en

ondersteunt hoogtespeakers voor een overweldigende surround-ervaring. De AVR-X3200W ondersteunt daarnaast DTS-HD Master Audio en andere DTS-technologieën. DTS:X en DTS Neural:X Upmixer komen in het najaar van 2015 via een online firmware-update ter beschikking. Ga voor meer informatie naar www.denon.com/dtsx.


Bluetooth & Wi-Fi ingebouwd; Music Streaming AirPlay
Krachtig en storingsvrij draadloos streamen via Bluetooth en Wi-Fi, zelfs op plaatsen met druk draadloos verkeer, is met de AVR-X3200W mogelijk dankzij het geavanceerde systeem met dubbele antennes. Sluit het systeem op internet aan via je draadloze thuisnetwerk (of via de RJ-45 Ethernet LAN-poort op een bekabeld netwerk) en geniet van je favoriete muziek via streamingdiensten als Pandora, Sirius XM en Spotify Connect, of van duizenden internetradiozenders van over de hele wereld.

Met AirPlay kun je je favoriete nummers draadloos afspelen vanaf je favoriete iOS-apparaat, zoals een iPod touch, iPhone of iPad. Bovendien is de AVR-X3200W DLNA 1.5-gecertificeerd voor compatibiliteit met je pc of Mac.

Met de Denon AVR Remote App kun je de AVR-X3200W eenvoudig vanaf je favoriete draagbare apparaat bedienen; de app is er voor zowel iOS als Android.


Geavanceerde 32-bits quad-core DSP-processor
Gedreven door een geavanceerde quad-core 32-bits DSP-processor, voert de AVR-X3200W moeiteloos multi-threadtaken uit, zoals Dolby Atmos en DTS:X-decodering, Audyssey MultEQ XT-ruimtekalibratie, basmanagement en DSP-surroundsimulatie. De processor wordt gekenmerkt door enorme rekenkracht, met vier 300-MHZ DSP-kernen die meer dan een miljard berekeningen per seconde uitvoert.


Smart TV-connectiviteit
Via de HDMI CEC-functionaliteit van je Smart TV kun je met de Denon AVR de afstandbediening van je Smart TV gebruiken. Met de stand "HDMI Control" in je receiver op ON, kun je het "Smart Menu" op ON zetten en voor je Denon AVR de afstandbediening van je Smart TV gebruiken. Het basisscherm van Smart Menu biedt snelle toegang tot bronnen en surround-instellingen, het setup-menu van de AVR en 4 Quick Selects.


Nieuwste HDMI 2.0a connectiviteit;
HDCP 2.2-compatibel; ISF-gecertificeerd
De AVR-X3200W is helemaal klaar voor de toekomst dankzij het videogedeelte dat op alle acht HDMI-ingangen volledig voldoet aan de nieuwste specificaties van HDMI 2.0a en HDCP 2.2. Dankzij 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9 video, 3D, en BT.2020 passthrough op elke poort is de AVR-X3200W voorbereid op de volgende generatie Blu-rayspelers, set-topboxen en andere 4K Ultra HD-bronnen.

De videoprocessor kan ook SD, analoge HD en digitale video transcoderen en omhoog converteren naar 4K Ultra HD en daarmee nieuw leven in uw favoriete oude materiaal inblazen.

De AVR-X3200W is gecertificeerd door de Image Service Foundation en verder biedt het apparaat een uitgebreide reeks instellingen voor videokalibratie (bedoeld voor ISF-technici), en ISF Day/ISF Night-videomodus.


Krachtige 7-kanaals discrete versterker met ECO-modus
Met een vermogen van 105 watt per kanaal (20Hz~20kHz, .08%THD, 8 ohm) biedt de AVR-X3200W gelijke versterkers voor alle 7 kanalen, met hoog voltage discrete voedingen en compatibiliteit met speakers met een lage impedantie van 4 ohm.

De geavanceerde ECO-modus heeft een automatische instelling die het audiogedeelte voor optimale vermogensefficiëntie configureert, zo energie bespaart en tegelijkertijd een krachtige luisterervaring biedt.


Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken
Met de unieke Setup Assistant en de Quick Start-handleiding kun je de AVR-X3200W snel en eenvoudig aansluiten en instellen. De Setup Assistant leidt je via duidelijke plaatjes en tekst op het scherm door het proces, en optimaliseert belangrijke systeeminstellingen voor de beste geluidskwaliteit van je apparatuur.


Audyssey Silver DSP Suite
Denon was de eerste fabrikant van A/V-receivers die de geavanceerde DSP-audioalgoritmen van Audyssey omarmde en sindsdien hebben we het grootste aantal van Audyssey voorziene componenten op de markt gebracht. De AVR-X3200W biedt met het Audyssey Silver-pakket met DSP-functies zoals MultEQ XT, Dynamic EQ en Dynamic Volume.

De automatische meting en kalibratie van ruimte-akoestiek van Audyssey MultEQ XT stemt je speakers op de akoestiek van de kamer af voor de beste en meest natuurlijke klankbalans. MultEQ XT biedt een hogere filterprecisie voor de hoofd- en surroundspeakers, met acht keer de resolutie van het MultEQ-basissysteem en tot wel acht meetpunten.

Audyssey Dynamic EQ maakt gebruik van geavanceerde psychoakoestische algoritmen om de klankbalans continu aan te passen aan ons gehoor, zelfs bij lagere volumes. Audyssey Dynamic Volume zorgt ervoor dat het volumeniveau niet irritant op en neer gaat en weet zo vooral te voorkomen dat reclames van de buis knallen.


Multi-Source/Multi-room
Geniet van een bepaalde bron in de ene kamer en luister naar een andere bron in een andere kamer. Je kunt een paar stereospeakers op twee van de versterkerkanalen aansluiten om zo in een tweede zone te luisteren, of je kunt de tweede zone aansluiten via de stereo pre-ampuitgangen. Je kunt de tweede zone ook via HDMI aansluiten, want de AVR-X3200W ondersteunt twee HDMI-uitgangen tegelijkertijd.


Dubbele subwooferuitgang
Met een enkele subwoofer kan het frequentiebereik van de diepe bassen op verschillende plekken vanwege de vorm en resonantie van de kamer nogal eens sterk variëren. Door twee subwoofers aan te sluiten en deze op verschillende plaatsen op te stellen, geniet je van superieure bassen met een betere klankbalans omdat het frequentiebereik evenwichtiger verdeeld wordt.


4-wegspeakeraansluitingen met kleurcodering
De hoogwaardige speakeraansluitingen bieden meerdere aansluitmogelijkheden voor speakerkabels, zoals banaanstekkers. De terminals zijn bovendien kleurgecodeerd zodat je meteen de juiste kabel aansluit. Etiketten voor het markeren van luidsprekerdraden zijn meegeleverd.


Gebruiksvriendelijke Quick Select-functies
De AVR-X3200W heeft op het voorpaneel en op de ergonomisch vormgegeven afstandbediening vier Quick Select-functies zodat je snel je favoriete bron kunt selecteren. De Quick Select-functie onthoudt bovendien voor elke bron je favoriete audio-instellingen.


Praktische USB-poort
Met de handige USB-poort aan de voorzijde stream je moeiteloos nummers rechtstreeks vanaf je iPod touch, iPhone en iPad, terwijl je tegelijkertijd je apparaat oplaadt.

Je kunt ook een externe USB-schijf aansluiten en MP3- en WAV-bestanden afspelen. De AVR-X3200W biedt compatibiliteit voor audiobestanden van hoge kwaliteit, zoals DSD (2.8 MHz) en FLAC lossless tot 24-bits/192 kHz.


Denon HEOS Link IP-bediening
Het veelgeprezen HEOS-audiosysteem voor het hele huis biedt geavanceerde multiroom- en multisource-audiostreaming. De AVR-X3200W ondersteunt IP-bediening via HEOS Link, zodat je de receiver kunt bedienen met de HEOS-app.


Externe bediening
De AVR-X3200W maakt deel uit van Denon's IN·Command-serie integreerbare A/V-componenten en is voorzien van mogelijkheden voor betere bediening en compatibiliteit met integratie-oplossingen van andere leveranciers of maatwerkproducenten.

Voor compatibiliteit met de afstandsbediening van andere componenten van je home cinema-systeem heeft de AVR-X3200W op het achterpaneel een infraroodsensor en een 12V-aansluiting.

De AVR-X3200W kan ook op basis van IP-bediening worden ingesteld en bediend via een computer in je netwerk: via een bekabelde LAN-verbinding of via een draadloze Wi-Fi-verbinding. Voor directe aansluiting op een extern domoticasysteem is de AVR-X3200W tevens voorzien van een seriële RS-232C-poort.

De AVR-X3200W is ook gecertificeerd voor Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) en Crestron Connected, zodat snelle en eenvoudige integratie met domoticasystemen van Control4 en Crestron mogelijk is.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.