Denon AVR-X2200W

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 181x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

AVR-X2200W
Overzicht
De AVR-X2200W zit vol met de nieuwste audio- en videotechnologieën en biedt een ongelofelijk mooi en goed afgesteld surroundgeluid met ruimschoots voldoende versterkervermogen. Met Dolby Atmos ervaar je hetzelfde revolutionaire 3D-surroundgeluid als in de beste bioscopen. Bovendien zal de AVR-X2200W middels een firmware-update (najaar 2015) in staat zijn om DTS:X- soundtracks af te spelen, die eveneens een overweldigende 3D-geluidsruimte creëren. Dankzij de Wi-Fi- en Bluetooth-functies is volledige draadloze connectiviteit mogelijk, waarbij de dubbele antenne zorgt voor een krachtige signaaltransmissie en -ontvangst. Stream je favoriete muziek via AirPlay, Spotify Connect of lokale netwerkopslag en geniet van eenvoudige bediening via de Denon 2015 AVR Remote-app voor iOS en Android. De AVR-X2200W is voorzien van een geavanceerd videoverwerkingssysteem dat 4K Ultra HD op full-rate mogelijk maakt. Daarnaast kan het systeem zowel analoge als digitale SD- en HD-video upscalen naar 4K Ultra HD. Bovendien is de AVR-X2200W compatibel met HDCP 2.2, wat een vereiste is voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content.

Dolby Atmos
ingebouwd DTS:X-ready
De surroundtracks van films zijn jarenlang kanaal gebaseerd geweest. Dolby Atmos-surroundgeluid is een revolutionaire technologie die kanaal gebaseerde audiocodering overbodig maakt ten gunste van geavanceerdere object gebaseerde audiocodering. Hierdoor kan de audiotechnicus geluiden nauwkeurig op elke gewenste plek in een 3D-ruimte positioneren. Met de AVR-X2200W is deze bekroonde technologie nu ook beschikbaar voor uw thuisbioscoop. Op deze receiver kun je een 5.1-speakersysteem met surroundgeluid combineren met twee extra overheadspeakers of twee extra naar boven gerichte Dolby Atmos-gecertificeerde luidsprekers, voor de ultieme thuisbioscoopervaring. De AVR-X2200W biedt niet alleen Dolby Atmos-decodering en Dolby Surround-upmixing, maar ook Dolby TrueHD-loslessdecodering en andere Dolby Digital-technologieën.

DTS:X is het nieuwste surroundsysteem waarin je je volledig kunt onderdompelen. Dit systeem werkt op basis van objectgebaseerde audiocodering waarmee de audiotechnicus geluidselementen waar dan ook in een 3D-geluidsruimte kan laten horen.

Bovendien kunnen overheadspeakers worden aangesloten voor een ongelofelijke surroundervaring. DTS:X en DTS Neural:X Upmixer zullen beschikbaar worden gesteld via een online firmware-update in het najaar van 2015. Ga voor meer informatie naar www.denon.com/dtsx.

Geavanceerde 32-bits
quad-core DSP-processor
Dankzij de geavanceerde 32-bits quad-core DSP-processor kan de AVR-X2200W multi-thread processortaken moeiteloos verwerken, waaronder Dolby Atmos- en DTS:X-decodering, Audyssey akoestische ruimtecorrectie, basregeling en DSP-surroundsimulatie. De processor is een krachtpatser met vier DSP-processorcores van 300 Mhz die per seconde meer dan 1 miljard berekeningen kunnen verwerken.

Praktische USB-poort
Met de handige USB-poort aan de voorzijde stream je moeiteloos nummers rechtstreeks vanaf je iPod touch, iPhone en iPad, terwijl je tegelijkertijd je apparaat oplaadt.

De AVR-X2200W kan MP3- en WAV-bestanden afspelen vanaf een USB-schijf of NAS en is daarnaast ook geschikt voor audiobestanden met hoge resolutie, zoals DSD (2,8 MHz) en losless-FLAC.

Bluetooth & Wi-Fi ingebouwd
De AVR-X2200W is voorzien van Bluetooth- en Wi-Fi-functionaliteit om draadloos te streamen en beschikt bovendien over een geavanceerd RF-transceiversysteem met dubbele antenne voor krachtige en foutloze streaming, zelfs in omgevingen met veel RF-signalen. Via je Wi-Fi-thuisnetwerk (of een bedrade verbinding met de RJ-45 Ethernet-LAN-poort) maak je verbinding met het internet zodat je van jouw favoriete nummers kunt genieten via muziekstreamingdiensten zoals Spotify Connect. Bovendien kun je kiezen uit duizenden internetradiozenders van over de hele wereld en genieten van muziek uit ieder genre.

Met AirPlay kun je je favoriete nummers draadloos afspelen vanaf je favoriete iOS-apparaat, zoals een iPod touch, iPhone of iPad. Bovendien is de AVR-X2200W DLNA 1.5-gecertificeerd voor compatibiliteit met je pc of Mac.

Met de Denon 2015 AVR Remote-app kun je de AVR-X2200W gemakkelijk bedienen via je favoriete mobiele apparaat. De app is beschikbaar voor zowel Apple- en Android-apparaten.

Nieuwste HDMI-connectiviteit;
HDCP 2.2-compatibel; ISF-gecertificeerd
De AVR-X2200W is uitgerust met 8 HDMI-ingangen, waarvan er één handig op het voorpaneel is geplaatst, en twee HDMI-uitgangen. Daarnaast bevat het systeem een geavanceerde videoprocessor voor weergave van 4K Ultra HD met 60 Hz full-rate video, 4:4:4 Pure Color-subsampling, 21:9 video-passthrough en 3D-content.

Bovendien is de AVR-X2200W compatibel met HDCP 2.2, wat een vereiste is voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content. De videoprocessor kan tevens SD- en HD-video upscalen naar 4K ultra HD.

De AVR-X2200W is gecertificeerd door de Imaging Science Foundation en biedt een uitgebreide reeks instellingen voor videokalibratie (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISD Night-videomodus.

Volledige ondersteuning van
4K Ultra HD-specificatie
De AVR-X2200W verwerkt niet alleen de 4K Ultra HD-resolutie van 3840 x 2160, maar ondersteunt ook HDR (High Dynamic Range) en Wide Gamut-kleuren: belangrijke onderdelen van de BT.2020 4K Ultra HD-videospecificatie.

Denon HEOS Link IP-bedienin
Het veelgeprezen HEOS-audiosysteem voor het hele huis biedt geavanceerde multiroom- en multisource-audiostreaming. Ook de AVR-X2200W ondersteunt IP-bediening via HEOS Link, zodat je de receiver kan bedienen met de HEOS-app.

Krachtige zelfstandige
7-kanaals versterker met ECO-modus
Met een nominaal vermogen van 150 watt per kanaal zijn alle kanalen van de AVR-X2200W geschikt voor high-current uitvoerapparaten met eigen voeding. Voor compatibiliteit met een zo groot mogelijke reeks speakermodellen is de AVR-X2200W ook in staat om op stabiele wijze speakers met een lage impedantie van 4 ohm aan te sturen.

Met de ECO-modus wordt het energieverbruik automatisch aangepast aan het volumeniveau. Op de ECO-meter op het scherm lees je in realtime af hoeveel energie je bespaart.

Gemakkelijk in te stellen,
gemakkelijk te gebruiken
Met onze exclusieve instellingsassistent en de snelstartgids kun je je thuisbioscoopsysteem snel en eenvoudig aansluiten en instellen. De Setup Assistant voorziet de gebruiker van duidelijke afbeeldingen en tekst op het scherm, voor een eenvoudig installatieproces en optimale essentiële systeeminstellingen voor maximale geluidskwaliteit.

Audyssey Silver
Als allereerste A/V-receiverfabrikant die de geavanceerde DSP-verwerkingstechnologie op basis van audio-algoritmen van Audyssey in huis haalde, heeft Denon de meeste producten met Audyssey-functionaliteit op de markt gebracht. De AVR-X2200W omvat het Audyssey Silver-pakket, inclusief MultEQ XT, Dynamic EQ en Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ XT voor akoestische ruimtemeting en -correctie stemt je speakers perfect af op de akoestiek van de ruimte, voor een zo soepel en natuurlijk mogelijke klankbalans. MultEQ XT biedt een hogere filterprecisie voor de hoofd- en surroundspeakers, met acht keer de resolutie van het MultEQ-basissysteem en tot wel acht meetpunten.

Audyssey Dynamic EQ maakt gebruik van geavanceerde psychoakoestische algoritmen om de klankbalans continu aan te passen aan ons gehoor, zelfs bij lagere volumes. Audyssey Dynamic Volume zorgt ervoor dat het volumeniveau niet irritant op en neer gaat en weet zo vooral te voorkomen dat reclames van de buis knallen.

Multisource/multiroom
Ontvang perfect stereogeluid van een bron in één kamer, terwijl je 5.1-surroundgeluid weergeeft van een andere bron in de hoofdruimte. Hiervoor hoef je alleen een setje stereospeakers aan te sluiten op de multiroom-versterkeruitgangen. Of sluit een aparte stereoversterker en speakers aan op de Zone 2-voorversterkeruitgangen voor een fenomenaal 7-kanaals surroundgeluid in de hoofdruimte.

Gebruiksvriendelijke Quick
Select-functies
Op het voorpaneel en de ergonomisch vormgegeven afstandsbediening zitten vier Quick Select-toetsen waarmee je je voorkeursbronnen in een handomdraai kunt selecteren. De Quick Select-functie onthoudt bovendien zelfs je favoriete audio-instellingen voor elke bron.

Dubbele subwoofer- uitgang
De AVR-X2200W is uitgerust met een dubbele subwoofer- uitgang waarop je twee kleinere subwoofers kunt aansluiten in plaats van één grote subwoofer. Het gebruik van twee subwoofers op verschillende plekken in de kamer levert een zeer stabiele respons op. Twee subwoofers leveren een vloeiendere en gedetailleerdere bas zonder de pieken en dalen van een opstelling met één enkele subwoofer.

4-wegspeakeraansluitingen met
kleurcodering
De hoogwaardige speakeraansluitingen zijn geschikt voor uiteenlopende luidsprekersystemen. De klemmen zijn kleurgecodeerd zodat je meteen de juiste kabel aansluit. En om het nog eenvoudiger te maken worden er labels voor het markeren van luidsprekerdraden meegeleverd.

Bediening op afstand
en IP-bediening
De AVR-X2200W is een eenvoudig te integreren A/V-component met verschillende geavanceerde bedieningsfuncties en extra compatibiliteit met systemen van derden en aangepaste integratieoplossingen.

Om ervoor te zorgen dat de afstandsbediening feilloos werkt in combinatie met andere componenten in je thuisbioscoopsysteem bevindt zich in het achterpaneel van de AVR-X2200W een IR-ingang en -uitgang (infrarood) voor de afstandsbediening.

De AVR-X2200W kan ook op basis van IP-bediening worden ingesteld en bediend via een computer in je netwerk: ofwel via een bekabelde LAN-verbinding, of via een draadloze Wi-Fi-verbinding. Voor directe aansluiting op een extern domoticasysteem is de AVR-X2200W tevens voorzien van een seriële RS-232C-poort.

De AVR-X2200W is bovendien Control4 SDDP-gecertificeerd (Simple Device Protection Protocol) voor vlotte en eenvoudige integratie met Control4-domoticasystemen.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.