Denon AVR-X2100W

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 178x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

AVR-X2100W
7.2-kanaals Full 4K Ultra HD
A/V-receiver met Bluetooth
en WiFi
Overzicht
De AVR-X2100W A/V-receiver is voorzien van zowel draadloze WiFi- als Bluetooth-technologie, zodat je naar je favoriete nummers kunt luisteren op je draagbare audiospeler, smartphone en tablet, en natuurlijk vanaf je eigen thuisnetwerk. Je kunt kiezen uit een uitgebreide reeks internetradiozenders en naar je lievelingsnummers luisteren via streamingservices zoals Spotify. Daarnaast kun je je nummers afspelen vanaf je DLNA-PC of Mac. De AVR-X2100W is bovendien uitgerust met dubbele RF-antennes voor optimale Bluetooth-functionaliteit en WiFi-ontvangst.

De geavanceerde videoprocessor van de AVR-X2100W geeft je superscherp beeld in 4K Ultra HD met Full Rate 60 Hz en doorvoer van 4:4:4 Pure Color 4K-subsampling - twee eigenschappen van de nieuwste HDMI-specificatie. De Imaging Science Foundation voor beeldkwaliteit heeft de AVR-X2100W gecertificeerd en het apparaat is voorzien van alle geavanceerde ISFccc-bedieningselementen voor videokalibratie.

Het krachtige 7-kanaals versterkergedeelte biedt identiek vermogen op alle kanalen en ondersteunt verschillende high-current uitvoerapparaten met voeding. Met een vermogen van 95 watt per kanaal (8 ohm, 20 Hz~20 kHz, 0,08% THD) ondersteunt de AVR-X2100W ook speakers met een lagere impedantie tot 4 ohm. Met de nieuwe ECO-modus wordt het energieverbruik automatisch aangepast aan het volumeniveau, zodat je nooit meer verbruikt dan nodig is. Op de ECO-meter op het scherm lees je in realtime af hoeveel energie je bespaart.

Het in de AVR-X2100W toegepaste Audyssey Silver-pakket met geavanceerde DSP-algoritmen voor akoestische verwerking omvat Audyssey MultEQ XT voor akoestische ruimtemeting en -correctie, evenals Audyssey Dynamic Volume en Audyssey Dynamic EQ.


4K Ultra HD 60 Hz
passthrough; 4:4:4
Pure Color-subsampling
Voor de ultieme video-ervaring is de AVR-X2100W voorzien van een geavanceerd videogedeelte met acht HDMI-ingangen, waarvan er één zich heel handig in het voorpaneel bevindt. Alle HDMI-ingangen aan de achterzijde zijn uitgerust met 4K Ultra HD 60 Hz passthrough en Ultra 4K upscaling. De AVR-X2100W voorziet bovendien in 4:4:4 Pure Color-subsampling, een van de eigenschappen van de nieuwste HDMI-specificatie.

Ingebouwde Bluetooth,
WiFi, AirPlay en DLNA
Stream je favoriete muziek draadloos naar de AVR-X2100W via Bluetooth en WiFi. De draadloze Bluetooth-functionaliteit onthoudt tot wel acht verschillende Bluetooth-bronapparaten en is voorzien van een automatische inschakel- en koppelingsoptie. Via je WiFi-netwerk stream je probleemloos je lievelingsnummers vanaf Spotify. Bovendien kun je kiezen uit duizenden internetradiozenders. De dubbele antennes zorgen voor een betrouwbare en stabiele Bluetooth- en WiFi-transmissie en -ontvangst.

Daarnaast kun je via de geïntegreerde AirPlay-functionaliteit je favoriete muziek vanaf je Apple-apparaten streamen, zoals de iPod touch, iPhone en iPad. Dankzij de DLNA 1.5-compatibiliteit heb je ook toegang tot content op je PC of Mac. Voor rechtstreekse verbinding met je thuisnetwerk is het systeem voorzien van een LAN-poort met RJ-45-aansluiting (bekabeld internet).


Dolby TrueHD,
Dolby Pro Logic IIz, DTS-HD Master Audio
Het geavanceerde audiogedeelte omvat de nieuwste audiodecoders met de hoogst mogelijke resolutie, waaronder Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio.

De AVR-X2100W ondersteunt ook Dolby Pro Logic IIz, een functie die gebruikmaakt van geavanceerde psychoakoestische algoritmen om hoogtekanalen aan de voorzijde te creëren voor soundtracks in stereo, surroundsound en discreet surroundsound, voor een drastische uitbreiding van het klankbeeld aan de voorkant.

De AVR-X2100W biedt je ook nog eens de optie twee van de beschikbare versterkerkanalen te gebruiken voor het aansturen van de hoogtespeakers aan de voorzijde in een 5.1-configuratie. Daarnaast kun je ook een stereoversterker aansluiten op de pre-outs voor het aansturen van deze speakers.

Eenvoudig te configureren,
eenvoudig in het gebruik
Met de meegeleverde verkorte installatiehandleiding en intuïtieve Setup Assistant op het scherm heb je de AVR-X2100W in een handomdraai geïnstalleerd. Je kunt het installatieproces zelfs via de webbrowser van je pc uitvoeren, of gebruikmaken van onze Denon Remote Apps voor iOS- en Android-smartphones of -tablets.

Nieuwe apps voor je tablet
Naast de Denon Remote Apps voor iOS- en Android-apparaten hebben we ook een nieuwe tablet-app ontwikkeld voor de wat grotere schermformaten. Deze app is beschikbaar voor Android-tablets, iPads en de Kindle Fire.

Handige USB-poort
Met de handige USB-poort aan de voorzijde speel je moeiteloos muziek af vanaf je iPod, iPod touch, iPhone en iPad, terwijl je tegelijkertijd je apparaat oplaadt.


Krachtige 7-kanaals
versterker met ECO-modus
Het krachtige versterkergedeelte bestaat uit een identiek schakelontwerp op alle zeven kanalen, en biedt bovendien identiek vermogen op al deze kanalen. De specificatie van de AVR-X2100W stelt het vermogen conservatief op 80 watt per kanaal (8 ohm, 20 Hz~20 kHz, 0,08% THD) en alle kanalen ondersteunen speakers met een lagere impedantie tot 4 ohm.

\Met de nieuwe ECO-modus wordt het energieverbruik automatisch aangepast aan het volumeniveau. Op de ECO-meter op het scherm lees je in realtime af hoeveel energie je bespaart.

Weergave in verschillende ruimtes
Ontvang perfect stereogeluid vanuit de ene bron in één kamer, terwijl je 5.1-surroundsound weergeeft vanuit een andere bron in de hoofdruimte. Sluit hiertoe gewoonweg een setje stereospeakers aan op de multiroom-versterkeruitgangen. Of sluit een aparte stereoversterker en speakers aan op de Zone 2 pre-outs voor een fenomenale 7-kanaals surroundsound in de hoofdruimte.

Audyssey Silver DSP
met MultEQ XT, Dynamic
EQ, Dynamic Volume
\Als allereerste A/V-fabrikant die de geavanceerde DSP-verwerkingstechnologie op basis van audio-algoritmen van Audyssey in huis haalde, heeft Denon de meeste producten met Audyssey-functionaliteit op de markt gebracht. De AVR-X2100W omvat het Audyssey Silver-pakket, inclusief MultEQ XT, Dynamic EQ en Dynamic Volume.

Audyssey MultEQ XT voor akoestische ruimtemeting en -correctie stemt je speakers perfect af op de akoestiek van de ruimte voor een zo soepel en natuurlijk mogelijke klankbalans. MultEQ XT biedt een hogere filterprecisie voor de hoofd- en surroundspeakers, met 8x de resolutie van het MultEQ-basissysteem. Daarnaast kan MultEQ XT tot wel acht punten in de kamer meten.

Audyssey Dynamic EQ maakt gebruik van geavanceerde psychoakoestische algoritmen voor het continu aanpassen van de klankbalans voor een zo groot mogelijk bereik, zelfs op lagere volumes. Audyssey Dynamic Volume zorgt ervoor dat het volumeniveau niet irritant op en neer gaat en weet zo onder andere te voorkomen dat de reclames van de buis knallen.

Kleurgecodeerde
speakerterminals
De hoogwaardige speakerterminals zijn voorzien van verschillende aansluitopties die geschikt zijn voor een uiteenlopende reeks speakeraansluitingen. De terminals zijn bovendien kleurgecodeerd zodat je meteen de juiste kabel aansluit. Om het nog eenvoudiger te maken wordt het systeem inclusief etikettenvellen voor het markeren van luidsprekerdraden geleverd.


Gebruiksvriendelijke
Quick Select-functies
In het voorpaneel en op de ergonomisch vormgegeven afstandsbediening bevinden zich vier Quick Select-toetsen waarmee je je voorkeursbronnen in een handomdraai kunt vinden. De Quick Select-functie onthoudt zelfs je zelf ingestelde audio-instellingen voor iedere bron.

Dubbele subwoofer-uitgang
Een opstelling met één enkele subwoofer, gebrekkige ruimteakoestiek, en de locatie van de subwoofer, kunnen er stuk voor stuk toe leiden dat de basrespons verre van optimaal is. De kwaliteit van de diepe bastonen wordt dan aangetast door resonantie in de ruimte met storende pieken en dalen tot gevolg.

Met de dubbele subwooferuitgangen in de AVR-X2100W kun je de twee subwoofers met elkaar verbinden en ze op verschillende plekken in de kamer plaatsen voor een vloeiendere en nauwkeurigere diepe basrespons.

Externe bediening
en IP-besturing
Als onderdeel van Denons reeks eenvoudig te integreren IN-Command A/V-componenten is de AVR-X2100W voorzien van een aantal functies voor verbeterde bedieningsopties en verhoogde compatibiliteit met systemen van derden en speciaal ontwikkelde integratieoplossingen.

Om ervoor te zorgen dat de afstandsbediening feilloos werkt in combinatie met andere componenten in je home-theatersysteem bevindt zich in het achterpaneel van de AVR-X2100W een IR-ingang (infrarood) voor de afstandsbediening.

De AVR-X2100W kan ook op basis van IP-besturing worden ingesteld en bediend via een computer in je netwerk: ofwel via een bekabelde LAN-verbinding, of via een draadloze WiFi-verbinding.

De AVR-X2100W is bovendien voorzien van Control4 SDDP-certificering (Simple Device Protection Protocol) voor vlotte en eenvoudige integratie met Control4-domoticasystemen. Deze functionaliteit is ook compatibel met Creston-domoticasystemen.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.