MarktPlaza

Dekbedovertrek 200x220 Palm Wood groen

1x bekeken
2 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving

Dekbedovertrek 200x220 Palm Wood groen   
Met dit rustgevende Sleeptime Palm Wood-dekbedovertrek creëer je een rustgevende en aangename sfeer in je slaapkamer. Dit overtrek heeft een dessin van palmen, planten en een slang. Je kun het overtrek probleemloos combineren met andere slaapkameraccessoires. Denk dan aan bijpassende gordijnen, sierkussens of een heerlijk warme plaid. Dit Sleeptime Palm Wood-dekbedovertrek past in vrijwel elke woonstijl.
Dit Sleeptime Palm Wood-dekbedovertrek is vervaardigd van gemengd katoen. Zacht, soepel en warmteregulerend zijn dé kenmerken van katoen. Verder is dit dekbedovertrek makkelijk te onderhouden en het gaat jaren mee.
Kenmerken:
  • Kwaliteit: gemengd katoen
  • Zacht, soepel en warmteregulerend
Elegance
Ontdek onze Sleeptime Elegance-collectie, gemaakt van 80% katoen en 20% polyester 150 GSM. Voordat de stof wordt geweven, worden de katoenen draden om het polyestergaren gewikkeld, waardoor het aanvoelt als katoenen stof. Ademend, vochtafvoerend en comfortabel. Daarnaast zorgt de polyester kern ervoor dat de kleur van het dekbedovertrek langer meegaat en is het dekbedovertrek makkelijk in onderhoud. Verkrijgbaar in verschillende rotatieprints.