MarktPlaza

Dekbedovertrek 200x220 Mr And Mrs 3 Antraciet

2x bekeken
2 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving

Dekbedovertrek 200x220 Mr And Mrs 3 Antraciet

 Jij en je partner slapen iedere nacht heerlijk onder dit prachtig Sleeptime Dekbedovertrek Mr And Mrs 3 Antraciet. Het overtrek is uitgevoerd met een leuke print met daarop twee hartjes en de tekst ‘Mrs & Mr’. Dit zorgt voor een romantische sfeer in de kamer. Combineer het Sleeptime Pure Cotton Mr and Mrs 3-dekbedovertrek eindeloos met andere slaapkameraccessoires. 

Het Sleeptime Pure Cotton Mr and Mrs 3-dekbedovertrek is gemaakt van 100% puur katoen, een stof die lekker zacht aanvoelt. Dankzij het pure katoen is het dekbedovertrek warmteregulerend en voelt daardoor niet te warm, maar ook niet te koud aan, wat bijdraagt aan een comfortabele nachtrust. Dit Sleeptime Pure Cotton Mr and Mrs 3-dekbedovertrek is voorzien van een handige sluiting met drukknopen. Het overtrek blijft dus altijd goed om het dekbed zitten.
Kenmerken:
  • Kwaliteit: 100% puur katoen
  • Sluiting: met druk knopen
  • Fotoprint
Sleeptime®
Door een sterke focus te houden op trends, snelheid achter de newness in de markt te hebben en de beste prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden, hebben wij ons merk Sleeptime® kunnen bouwen tot een gevestigde naam binnen de beddengoed branche. Door middel van trendy en affordable bedding zorgen wij dat jij je stijlpersoonlijkheid kan uiten, ook in de keuze van jouw beddengoed. Love for sleep!