MarktPlaza

Dekbedovertrek 200X220 Bamboe Touch Oranje

0x bekeken
2 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving

Dekbedovertrek 200X220 Bamboe Touch Oranje   
Als je van minimalisme en rust in de slaapkamer houdt, dan is dit Zensation Dekbedovertrek 200X220 Bamboe Touch Oranje  een aanrader. Dit zachte dekbedovertrek combineert puurheid en eenvoud en geeft een elegante uitstraling aan iedere slaapkamer. Door de tijdloze kleur en het stijlvol design laat dit zachte Zensation Bamboo Touch-dekbedovertrek zich gemakkelijk combineren met ander beddengoed en accessoires.
Door het gebruik van heerlijk zachte micropercal biedt het Zensation Dekbedovertrek 200X220 Bamboe Touch Oranje optimaal slaapcomfort. Deze duurzame stof voelt in de zomer heerlijk koel aan en het produceert in de winter de warmte die je nodig hebt. Dit dekbedovertrek is bovendien ook heel makkelijk te onderhouden.
Dit prachtige Zensation Bamboe Touch dekbedovertrek is gemaakt van 100% micropercal. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset kreukherstellend, licht van gewicht en valt deze soepel om je heen. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust. Het overtrek heeft een instopstrook over de gehele breedte.

 Wasvoorschriften
    Het dekbedovertrek kan worden gewassen in de wasmachine. Maak gebruik van het gewone programma met een maximale temperatuur van 40° C en centrifugeer op lage toeren.
     Het dekbedovertrek mag niet worden behandeld met chloor en/of bleekmiddel. Maak alleen gebruik van wasmiddelen voor de gekleurde en fijne was.
     In principe niet geschikt voor chemische reiniging bij de stomerij. Gebruik ook geen vlekkenverwijderaar, hier is het dekbedovertrek ook niet tegen bestand.
     Bij het strijken van dit dekbedovertrek, niet een hoge stand gebruiken, zodat het dekbedovertrek niet kan beschadigen. Strijk maximaal op een temperatuur van 150° C.
     Het dekbedovertrek mag in de wasdroger gedaan worden, maar niet op hoge temperaturen.