MarktPlaza

Dekbedovertrek 200x200/220 Janine Flanel grijs

0x bekeken
5 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving

Dekbedovertrek 200x200/220 Janine Flanel grijs   
Dit comfortabele Dreamhouse Janine Flanel dekbedovertrek is een prachtige toevoeging aan je slaapkamer. Op het overtrek is er een mooie print in neutrale kleuren te zien. Deze print is terug te zien op de meegeleverde slopen. Dit Dreamhouse Flanel Janine-dekbedovertrek kun je simpelweg combineren met andere kleuren en accessoires voor een mooi geheel.
Met dit Dreamhouse Janine Flanel dekbedovertrek houd je het dekbed hygiënisch. Daarnaast is het overtrek lekker warm en zacht. Flanel voelt wat dikker en pluiziger aan dan gewoon katoen en kan daardoor uitstekend je lichaamswarmte isoleren. Een perfect overtrek dus voor koudere seizoenen of voor iedereen die 's nachts moeite heeft om het warm te krijgen.
Kenmerken:
  • Kwaliteit: flanel
  • Bedrukte slopen

 Dekbedovertrek Flanel
 
 Een flanellen dekbedovertrek, wanneer kiest men hiervoor?
 Flanel is een materiaal dat zeer seizoensgebonden is en voornamelijk gebruikt wordt tijdens de koudere seizoenen en/of voor koude slaapkamers. Flanel is een zeer zachte stof die fijn aanvoelt aan het lichaam en direct voor een warm gevoel zorgt. Voor diegene die het vaak koud hebben, is een flanellen dekbedovertrek een ideale stof om bijvoorbeeld ook tijdens de winter heerlijk warm in slaap te kunnen vallen.
 
 Flanel is een stof die direct voor warmte zorgt en dit ook goed vasthoudt. De stof is aan beide kanten licht geruwd, hierdoor ontstaat het zachte ‘laagje’ dat je op je huid voelt. De basisstof is katoen, die door een speciale manier van ruwen tot flanel mag worden benoemd. Een dekbedovertrek van flanel is voor de echte koukleumen, deze stof zie je bijvoorbeeld ook vaak terug flanellen hoeslakens. De kwaliteit van flanel kan erg verschillen door het gebruik van synthetische of natuurlijke vezels. De warmte en het comfort hiervan staan bovenaan bij flanellen hoeslakens.