MarktPlaza

Dekbedovertrek 140x220 Air Soft Wit

1x bekeken
2 uur geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving

Dekbedovertrek 140x220 Air Soft Wit   
Sleeptime Air Soft Dekbedovertrek
Zoek je een eenvoudig maar toch stijlvol overtrek voor je slaapkamer? Dan is dit Dekbedovertrek 140x220 Air Soft Wit de perfecte aanwinst. Het overtrek heeft een eenvoudig dessin dat elegantie uitstraalt. De neutrale kleuren passen in iedere slaapkamer en zijn makkelijk te combineren met andere accessoires zoals bijvoorbeeld effen sierkussentjes. Dit Sleeptime Dekbedovertrek Air Soft Wit is er een waaronder je heerlijk weg kunt dromen.
Door het gebruik van gemengd katoen is dit Dekbedovertrek 140x220 Air Soft Wit lekker comfortabel. Deze stof voelt zacht en soepel aan en is bovendien warmteregulerend.
Kenmerken:
  • Kwaliteit: Cotton Blended
  • Het overtrek voelt zacht en soepel aan
Elegance
Ontdek onze Sleeptime Elegance-collectie, gemaakt van 80% katoen en 20% polyester 150 GSM. Voordat de stof wordt geweven, worden de katoenen draden om het polyestergaren gewikkeld, waardoor het aanvoelt als katoenen stof. Ademend, vochtafvoerend en comfortabel. Daarnaast zorgt de polyester kern ervoor dat de kleur van het dekbedovertrek langer meegaat en is het dekbedovertrek makkelijk in onderhoud. Verkrijgbaar in verschillende rotatieprints.