Deh - Ta Hsiung - De Echte Chinese Keuken (Hardcover/Gebonden)
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
Vooraf uitleg over de indeling van de Chinese keuken naar de vier streken, de principes: kleur, aroma, smaak, structuur, technieken en keukengereedschap, het serveren en tafeletiquette. De indeling volgt de vier keukens. Vooraf wordt over iedere streek informatie gegeven, voorzien van een klein deelkaartje, ook de verschilende delen van de streekkeuken die hun eigen karakteristiek hebben worden nader toegelicht. Tot slot een verklarende woordenlijst van de voornaamste ingrediënten, een alfabetisch receptenregister en een alfabetisch register. Boordevol informatie, cultuur-historische weetjes en tips. Geïllustreerd met landschapsfoto's die kwalitatief niet altijd goed zijn, reprodukties van prenten, gerechtfoto's en werkfoto's. Eenvoudige maar ook ingewikkelde recepten. Wat lezing extra aantrekkelijk maakt is de levendige stijl, gelardeerd met persoonlijke herinneringen. Tekst in drie kolommen.