MarktPlaza

Debora Zachariasse - Het Geheim Van De Wind (Hardcover/Gebonden) Kinderjury

65x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

105 pagina's

De drie broers Big, Knor en Slim zijn dol op pannenkoeken, bramen en wakkerthee. Het liefst spelen ze de hele dag in de bladeren, rollen ze door de modder en veren ze hard op en neer op de tak van de wandelende den. Big en Slim zijn helemaal tevreden met hun mooie huisje in het bos. Maar Knor droomt van een nóg betere plek, waar alles is zoals in zijn mooiste dromen. Hij wil op zoek, maar is zijn plek wel te vinden?

Debora Zachariasse schreef een dromerig en spannend voorleesverhaal met een filosofisch tintje. Achter in het boek is een geïllustreerd verhaal opgenomen op AVI-niveau 2, voor kinderen die net zelf kunnen lezen. De prachtige illustraties van Alice Hoogstad maken dit boek aantrekkelijk voor jong en oud, om te bekijken en uit voor te lezen.

De drie varkens Knor, Big en Slim gaan op zoek naar een goede plek om te wonen. De wind zal hun zeggen waar die plek is. Big en Slim vinden het snel goed, maar de bazige Knor wil verhuizen tot de perfecte plek gevonden is. Het boek bestaat uit een lang voorleesverhaal en een verhaal achterin op AVI-M3 niveau. Het voorleesverhaal bevat lange dialogen met soms onzinnige teksten, bijvoorbeeld: p. 28: 'Hoe vaak zijn we nu al verhuisd? Tien keer?' 'Veel vaker,' zei Slim, 'Wel zeven keer of zo.' Het boek is dik genoeg om de karakters goed neer te zetten, . De grote, vrolijke illustraties met ongewone kleuren zullen kinderen aanspreken. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.