DE VLUCHT VAN DE WILDE ZWAAN - Celeste de Blasis (02)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 97x bekeken
  • Datum geplaatst 10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE VLUCHT VAN DE WILDE ZWAAN - Celeste de Blasis 
Historische roman

ZHU 1985 (736 blz)

Gebonden met stofomslag
In zeer goede staat
€ 6,50
Verzendkosten voor koper: Pakket (0-10 kg)
Voor de ontembare Alexandra Falconer speelt het leven zich af op het uitgestrekte Amerikaanse landgoed 'Wild Swan'.
Daar biedt zij haar echtgenoot,kinderen en kleinkinderen een warm thuis en daar fokt zij haar prachtige volbloedpaarden.In haar hart is Alex nog steeds de jonge bruid in wier armen Rane Falconer eens de liefde ontdekte in al zijn sensuele schoonheid. Deze vurige verbintenis schenkt het Engelse immigrantenechtpaar blijvende kracht en zal hen door de jaren van triomf en tragedie voeren.
De mensonterende slavernij en de verwoestende werking van de Amerikaanse burgeroorlog bedreigen echter allen die Alex liefheeft en dwingen haar de strijd weer op te nemen.
'Wild Swan' wordt een toevluchtsoord voor ontsnapte slaven. Onvermoeibaar zet Alex zich in om de wonden te helen van een strijdende natie.
Ondanks de geliefde familiebanden gaan de kinderen van Alex en Rane hun eigen weg. Morgan deelt de passie van zijn vader voor de zee en reist naar verre landen. Nigel gaat als arts onder de allerarmsten werken en Flora kiest voor de moeizame strijd van de opkomende vrouwenbeweging.
Maar het is Gincie,de temperamentvolle kleindochter van Alex,die bereid is zelfs haar leven op het spel te zetten voor haar idealen. Met haar ingeboren moed en dapperheid is zij de geestelijke erfgename van haar grootmoeder. Tenslotte vindt ook Gincie de liefde van haar leven,en wel in de persoon van haar aanvankelijke tegenstander,Travis Culhane. De Falconers kunnen niet voorzien wat de toekomst hen zal brengen,maar één ding weten ze zeker:een deel van hun hart zal voor altijd verbonden blijven met de goede aarde van 'Wild Swan'.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.