DE VAL VAN VIJF, DE LORIËNKRONIEKEN deel 4 - Pittacus …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 70x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

DE VAL VAN VIJF - Pittacus Lore
DE LORIËNKRONIEKEN deel 4
Vertaling: Joost van der Meer & William Oostendorp
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 15jr
Bruna 2013 (246 blz)
Paperback
In goede staat
€ 5,95
Verzenden kosten koper: Brievenbuspost (383gr)
ISBN: 9789400503519

WE STAAN SCHOUDER AAN SCHOUDER.
DE STRIJD OM DE AARDE IS NOG LANG NIET VOORBIJ...

De Gardes zijn eindelijk herenigd, maar zijn ze wel uit het juiste hout gesneden om de strijd tegen de Mogadoren te winnen? John Smith, Nummer Vier, dacht dat alles zou veranderen zodra ze elkaar hadden gevonden. Ze zouden niet langer hoeven vluchten. Ze zouden de Mogadoren bestrijden. En ze zouden winnen.
Maar hij vergiste zich. Na hun confrontatie met de Mogadoorse heerser, waarbij ze bijna werden vernietigd, weten de Gardes dat ze compleet onvoorbereid zijn en ze kansloos zullen worden overtroefd. Nu beraden ze zich op hun volgende zet.
Ze zijn sterk, maar nog niet sterk genoeg om het tegen een heel leger op te nemen, ondanks de terugkeer van een oude bondgenoot. Om hun vijand te kunnen verslaan moeten ze hun Erfgaven beheersen en als team leren samenwerken. En vooral zullen ze de waarheid over de Ouderlingen en hun plan voor de overlevenden van Loriën moeten zien te achterhalen.
Dan krijgen ze een teken van Nummer Vijf.  Of is het een valstrik? De tijd dringt en het enige wat ze zeker weten, is dat ze Vijf moeten zien te vinden voordat het te laat is. Deze strijd zullen ze niet verliezen. Loriën zal herrijzen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.