MarktPlaza

De Staffordshire Bull Terrier

87x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Het ultieme naslagwerk.

Clare Lee en Joyce Shorrock, bewerkt door Roel Beute-Faber

hardcover in nieuwstaat, 256 pagina's, 29x21 cm.

De Staffordshire Bull Terrier is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste terrierrassen. De vele liefhebbers waarderen dit ras vanwege zijn sterke lichamelijke en mentale eigenschappen. Het is de minst kostbare hond in onderhoud. Van geboorte af vraagt hij een minimum aan verzorging van het uiterlijk; kosten voor een hondentrimsalon hoeven bij hem niet gemaakt te worden. Zelfs onder de slechtste weersomstandigheden is het eenvoudig om zijn korte vacht schoon en fris te houden.
Bovenal wordt de Staffort gewaardeerd om zijn karakter. De Stafford is een sterke, veerkrachtige hond, goed in staat om zich door ruig struikgewas of doordrenkte velden te bewegen, en ook verdraagt hij prima een ruige stoeipartij met onstuimige kinderen.
In dit naslagwerk worden alle mogelijke facetten van deze terrier belicht: de geschiedenis van het ras, de Staffordshire in de kunst, de juiste voeding en alles om de optimale gezondheid van deze hond te waarborgen. Daarnaast is er veel aandacht voor het fokken en africhten van de Stafford.