MarktPlaza

De spin en het web- Stanley West

77x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 De spin en het web- Stanley West in nette staat. Real-reeks no.47
Luitenant James (Jimmy) Farley, top-agent van het Federale Bureau in New York, krijgt van zijn chef een opdracht, die hem maar matig aantrekt. De kassier van de Arrowdale Company, een fabriek die zich toelegt op het fabriceren van raket-onderdelen voor de ruimtevaart, is verdwenen met medeneming van vijftigduizend dollar. Het is Jimmy's taak hem op te sporen. Een eenvoudige routinezaak, die elke politieman met drie maanden diensttijd gemakkelijk zou kunnen opknappen.... dat dacht hij tenminste.
Maar het noodlot had zijn grimmige klauw op deze aangelegenheid gelegd: Het noodlot in de gedaante van een grote spin.... een antiek àfgodsbeeldje van wit metaal, met rode kwaadaardige ogen.
en het is de Spin die deze onbelangrijke kwestie doet uitgroeien tot een adembenemend en levensgevaarlijk avontuur, waarin niets ontziende schurken en een misdadige krankzinnige hun sinistere rol spelen. En dan was er Yolanda, de verleidelijk-schone danseres met de koninklijke allure, die danste in een slecht befaamde nachtclub, maar die een eigen spel speelde van een zo verbazingwekkende natuur, dat de lezer geboeid en gespannen het avontuur van de fatale spin, met de merkwaardige ontknoping, tot aan het pakkende slot volgt. 1960
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.