De smaak van chocolade
Kenmerken
- Conditie
- Gebruikt
- Levering
- Ophalen
Omschrijving
De smaak van chocolade, Stéphane Lagorce
Harde kaft
2011
159 blz.
13x25 cm
Inhoud:
100% chocolade in de vorm van een prachtige reep
In dit boek wordt chocolade in al zijn hoedanigheden beschreven. Er komen tabletten, poeder en pasta voorbij, maar ook bonbons, rotsjes en likeur. U kunt lezen hoe een echte chocoladeproeverij in zijn werk gaat. Daarnaast vindt u in dit boek verrukkelijke combinaties met chocolade: de bekende klassiekers, zoals koffie en sigaren, maar ook minder voor de hand liggende combinaties, zoals bloemen en specerijen.
Verderop in het boek staan veertig basisrecepten waarop u naar hartenlust kunt variëren en uw fantasie kunt loslaten.
Een boek over chocolade zou niet compleet zijn zonder praktische adviezen over het kopen en het bewaren van het product. En dat is nog niet alles: we geven u tips om onaangename verrassingen tijdens het kokkerellen te voorkomen en vertellen u graag iets over bijzondere, met chocolade verbonden tradities, zoals Pasen.