MarktPlaza

De sleutel tot een lang leven

221x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De sleutel tot een lang leven.


Fit zijn en zich jong voelen op iedere leeftijd.

Dr. J.P. Willem

paperback in nieuwstaat.

398 pagina's.

De vorderingen van de medische wetenschap en betere levensomstandigheden hebben ervoor gezorgd, dat steeds meer mensen een steeds hogere leeftijd bereiken.

Echter, tussen een 'lang leven' en een 'goed leven' kan een wereld van verschil liggen. Het mag dan een zaak van de maatschappij zijn de voorwaarden voor een lang leven te scheppen, maar jong blijven daarentegen is een zaak van iedereen persoonlijk.

In dit boek wordt verklaard, hoe u de werkelijke en de vermeende bezwaren van de zogeheten kritische leeftijd het beste tegemoet kunt treden.

Dit boek verschaft u een veelheid van recepten en tips, waarmee u:

U ook boven de 70 fit en gezond kan blijven

de verouderingsprocessen kunt vertragen

Hart en bloedvaten ontziet

artrose en reumatische aandoeningen kan bestrijden

de bijwerkingen van medicijnen kunt vermijden

zich jonger voelen

een pijnvrij leven kan leiden

enz.

Dr. Jean-Pierre Willem bezocht enkele bevoorrechte volkeren, die geen kanker en ook geen ziekten van hart en bloedvaten kennen. Hij laat ons kennismaken met hun geheimen, toont hoe we ons kunnen beschermen, gezond kunnen blijven, om beter en langer te kunnen leven.

De chirurg en antropoloog Jean-Piere Willem heeft in de loop van 40 jaar de hele wereld bereisd. Via uitgangspunten op het gebied van de menswetenschappen en de biologie stel-de hij ter plaatse vast, waarom enkele volkeren zoveel gezonder zijn dan wij.

In dit boek gaat hij in op de afzonderlijke factoren van hun gezondheid (voeding, geestelijk evenwicht, lichaamsbeweging, geestelijke activiteiten, milieu, enz.). Eén van zijn leraren op het gebied van de etnogeneeskunde was Dr. Albert Schweitzer.

Dr. Willem leidt verscheidene instituten in Parijs. Hij is oprichter van de humanitaire organisatie 'Dokters op Blote Voeten' ('Médecins aux pieds nus'), die werkt op grondslag van de etnogeneeskunde en geneeskrachtige planten. Bovendien heeft hij de leiding van de openbaar toegankelijke 'Vrije Faculteit voor Natuurgeneeskunde' ('Faculté Libre de MédecinesNaturelles')- Alle uit de hele wereld bij- eengebrachte informatie werd door de Internationale Biologische Vereniging geregistreerd.